Elimizden kaçırmayalım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Elimizden kaçırmayalım
A
a

24 Haziran’da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda yeni başkanını seçecek olan Eskişehirspor’da henüz başkan adayı çıkmaması camia gibi futbolcuları da olumsuz etkiliyor.

Sütiş Eskişehir
Sözleşmesi sona eren futbolcular önceliğini Es Es’e verseler de birçok kulüp sırada bekliyor.

Ofoedu için kulüpler sırada
Eskişehirspor’da sözleşmesi sona eren Semih Şentürk, Ofoedu, Hürriyet Güçer şuanda hiçbir kulüple anlaşmadı. Ancak birçok TFF 1. Lig ekibi Nijeryalı hücum oyuncusu Ofoedu ile ciddi anlamda ilgileniyor. Şuan için tüm teklifleri ret ettiği öğrenilen Ofoedu’nun önceliğini Eskişehirspor’a verdiği öğrenildi.

Semih’in talipleri de fazla
Ofoedu gibi önceliğini Eskişehirspor’a veren bir diğer oyuncu da Semih Şentürk. 1 yıllık sözleşmesi sona eren golcü futbolcu bu sezon takıma büyük katkı sağlamıştı. Semih forma giydiği 22 karşılaşmada rakip filelere 12 gol atmıştı. Ankaragücü ile Sarıyer’in ısrarla istediği Semih henüz hiçbir kulüple anlaşma sağlamadı.

Hürriyet burada bırakmak istiyor
Bu sezon sözleşmesi sona eren bir diğer futbolcu ise Hürriyet Güçer. Tam 31 maçta görev alan 35 yaşındaki futbolcu, kariyerinin son yıllarını da Es Es’te geçirmeyi arzuluyor. Gösterdiği özverili performansla birçok oyuncuya taş çıkartan Hürriyet’in de transfer döneminde önceliği Eskişehirspor olarak biliniyor.

1 yıl daha oynasınlar
24 Haziran’da yeni başkanını seçecek olan Eskişehirspor’da henüz başkan adayının çıkmaması camia gibi futbolcuları da kötü etkiliyor. Önceliğini Es Es’e veren bu futbolculara birçok kulüp talip. Taraftar yapılacak olan seçimde göreve kim gelirse gelsin bu oyuncuları 1 yıl daha kadroda tutulmasını istiyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kerim Şanlı 21 Haziran 2017 12:11

Her zaman ki gibi ağzı torba olmadığı için herkes konuşur konuşur ama kimse elini taşın altına sokmaz, yük yine taraftar ve taraftarın içinden geldiği ve defalarca kapanmaktan kurtarıp şampiyonluklara oynattığı halde bir türlü hakettiği övgüleri almak şöyle dursun hep güvensizlik yaftası ile iftiralara uğrayan Halil Ünal'a kalır iş... Bence camia olarak bu adamın arkasında durmayı artık öğrenmemiz şart... Yoksa sahip çıkanımız da olmayacak... Şirket olması lazım diyip daha sonra da "Olsa ne olur gider altın alırım yine hisse almam o şirketten!!!" diyen Yılmaz Hoca'nın futbola, Eskişehirspor'a ve taraftara bakış açısını artık iyi anlayıp herkese hakettiği değeri ve layık olduğu cezayı da ibret-i alem için verelim ki artık kimse büyük taraftarla oyun oynanmayacağını anlasın...!!!

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi