Elazığspor kapanma noktasında 

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Elazığspor kapanma noktasında 
A
a

Kapanma noktasına gelen Elazığspor’da kriz gittikçe büyüyor. Takım kaptanı Mehmet Yiğit kampta giyecek malzeme dahi bulamadıklarını söyledi

Sütiş Eskişehir
5-6 kişiyiz
Kulübün içinde bulunduğu sorunlarla ilgili konuşan Mehmet Yiğit, 4 sezondur Elazığspor’da forma giydiğini ve ilk kez bu kadar kötü bir süreç yaşadıklarını söyledi. Yiğit, “Ben 4 sezondur buradayım. İlk kez bu kadar kötü bir süreç yaşıyoruz.  Kampta giyecek malzememiz bile yok. Bazı arkadaşlarımız sivil kıyafetleriyle yemeğe iniyor. Bu şehrin takımı hiçbir şekilde bunu hak etmiyor. Dünden beri taraftarlar baskı yaparak takımımızın Elazığ’a dönmesini istiyor. Şuanda burada 5-6 kişiyiz. Bu takım kapanacaksa, bir şeyler olmayacaksa ve büyüklerimiz sahip çıkmayacaksa bizim de burada durmamızın bir mantığı yok” dedi. 

Otelden çıkartılabiliriz
Taraftarın her zaman olduğu gibi yine kendi yanlarında olduklarını aktaran Mehmet Yiğit, “Artık şehir büyüklerinin bir an önce adım atması lazım. Bitme noktasındayız, hatta bittik. Şunu da belirtmek istiyorum. Maddi sıkıntılardan dolayı kamp yaptığımız otelden bile her an çıkartılabiliriz. Buda sadece Elazığspor’un değil Elazığ şehrinin ayıbı olur. Sonuçta bu takım şahısların değil, Elazığlılarındır. Buradan Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, değerli milletvekillerimize ve Elazığlı iş adamlarına seslenmek istiyorum. 51 yıllık çınarın desteğe ihtiyacı var. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Durak develi 20 Temmuz 2018 01:01

Kardeslerim secimden once elazigin sahibi benim diyen biri vardi birde secimden once metin bulut elazig sporun elektirikini actirdi ve secimden sonra gesildi elektirik elazigin buyukleri sahip cikmaz olan sizin gibi futbolculara oluyor orda rezil oldunuz erzurum belediyesi otele odeme yapmasaydi sizi coktan atarlardi bizim belediyede elazig spor sahipsiz degil diye hava yapsin

1 0 Cevap Yaz
Şahin 19 Temmuz 2018 21:39

Yalana devam memet ağar dünyanın yardımını yaptı halen hiç bir şeyimiz yok deniliyor bu paralar nereye gidiyor ağlamayı bırakın top oynsyın adam gibi.

0 0 Cevap Yaz
EsEs 19 Temmuz 2018 15:09

Elazığı en iyi EsEs anlar.Biz bir nebze olsun atlattık gibi.Allah yardımcıları olsun.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi