Ekrem Birsen tarafından baskı gördüler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ekrem Birsen tarafından baskı gördüler
A
a

Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Başkanlığını 19 oy farkıyla kıl payı kaçıran Seyyar, Tuhafiye ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen, Eskişehir’den oy kullanacak delegelerin Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ekrem Birsen tarafından baskı gördüğünü iddia etti.

Sütiş Eskişehir
Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Başkanlığına aday olan Eskişehir Seyyar, Tuhafiye ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Safa Şen, 822 delegenin katılımıyla gerçekleştirilen seçimde 19 oy farkıyla başkanlığı kaçırmıştı.

Şen, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kampanya sürecinde Türkiye genelinde çalışma yürüttüklerini vurgulayan Şen, “Türkiye genelinde 125 esnaf odamızı ziyaret ettik üç ay boyunca. Bütün gezdiğimiz illerde kendi adaylığımızla ilgili, yapacaklarımızla ilgili, planlarımızla ilgili oda başkanlarına ve yönetim kurullarına izahat verdik. Bunun neticesinde oda başkanları dediler ki ‘Siz Eskişehir’in desteğini alamıyorsunuz. Nasıl başkan olacaksınız? Sizin işiniz zor’. Çünkü kampanya süresince bir takım yerlerden Eskişehir’den destek bulamadığımız diğer adayların kulaklarına fısıldandı” dedi. Şen, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ekrem Birsen ile ilgili iddialarda bulunarak, “Biz federasyon başkanlığını Eskişehir’e getirip, Eskişehir’e bu onuru, gururu yaşatmak için yola çıktık. Fakat birlik başkanımızdan da bu desteği bulamadık. Tam tersine birlik başkanımız diğer adaylara, Eskişehir’den oy kullanacak delege arkadaşlarımızın bazılarına, diğer başkan adaylarına, Mersin’den çıkan adaya olmazsa Adana’dan çıkan adaya oy vermeleri yönünde çok ciddi telkinde bulundu. Tabi bu Eskişehir adına üzücü bir olay. Tabi ki bu baskıya rağmen bazı oda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız bize oy vermiş olabilirler. Bunları teşekkürle karşılıyorum. Ama çok ciddi baskı gördüler” şeklinde konuştu. “Tabi ki bu telkinler birlik başkanımızın vasıtasıyla diğer birlik başkanlarına, ki onların da söyledikleri var bana bu konuda, baskı oldu ama kaybeden Eskişehir oldu” diyen Şen, “Keşke biz bunu kazansaydık. 19 oy gibi çok cüzi bir oyla da bu onuru Eskişehir’e yaşatamadık. Bizim böyle az bir oyla kaybetmemize sebep olanlar da düşünsün diyorum. Bütün Türkiye’den gelip oy kullanan 882 delegemize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ekrem Birsne / Eskişehir

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gürcan 2 Temmuz 2018 20:45

ekrem kim tanıyamadık

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi