Eğlencede Atılan Havai Fişek Yangına Sebep Oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eğlencede Atılan Havai Fişek Yangına Sebep Oldu
A
a

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesinde Çıkan Yangın Vatandaşları Korkuttu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde atılan havai fişeklerden çıktığı iddia edilen yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.
Yangın, Emirdağ ilçesi Adaçal mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde kuru otların bulunduğu alandan alev ve dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu Emirdağ Belediyesi İtfaiyesi’ne bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler kısa sürede yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.
Polis ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan ilk tespitlerden yangının bölgedeki bir eğlencede atılan havi fişeklerden çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ise durumu öğrenir öğrenmez yangının meydana geldiği olay yerine gitti. Ardından bir açıklama yapan Başkan Koyuncu, “Yeşil ve ormanlık alanlarda çok dikkatli davranmamız gerekiyor. Yapılan yanlış bir hareket kısıtlı sayıda olan orman alanının ve canlının hayatını kaybetmesine neden olabilir. Düğün gibi eğlenceler de havai fişek atılmaması, ormanlık alanlarda ateş yakılmaması, sigara izmaritlerinin ormana atılmaması gerekmektedir.
Ağaca yeşile beşikten mezara kadar muhtacız. Ağaçsız memleket duvaksız geline benzer’’ dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi