Eğitim Bir-Sen'de Seçim süreci başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eğitim Bir-Sen'de Seçim süreci başladı
A
a

Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Muammer Karaman 17 Kasım’da gerçekleştirilecek 5. Olağan Şube Genel Kurulu için seçim sürecinin başladığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Sütiş Eskişehir
Melahat Ünügür Ortaokulu Müdürü Ahmet Berberler ise aday olduğunu açıkladı.

Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Muammer Karaman sosyal medya hesabından sendikanın 17 Kasım’da gerçekleştirilecek olan  5. Olağan Şube Genel Kurulu için seçim süreci başladığını duyurdu. Karaman, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Öncü sendika ve şube olarak her zaman bu topluma örnek olma ve örneklik teşkil etme bilinci ile hareket ettik. Bu bilinçle yüklendiğimiz sorumluluğun gereklerini seçim sürecimiz boyunca daha yüksek bir hassasiyet ile yerine getireceğiz. Eğitim-Bir-Sen’de seçimler ayrılığın gayrılığın, kem sözün değil, sesimizi ötelere ulaştırmanın, sözümüzü yükseltip herkesi birliğin ve kardeşliğin sendikası Eğitim-Bir-Sen’e davet etmenin, ülkemize, insanlığa ve üyelerimize hizmet etmek üzere daha büyük ve güçlü bir Eğitim-Bir-Sen oluşturmanın aracıdır sadece. Kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmek sendikal mücadelemize güç katmak niyeti ile seçim sürecinde yer alacak tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor muvaffakiyet diliyorum.

YENİ DÖNEME MERHABA
Melahat Ünügür Ortaokulu Müdürü Ahmet Berberler ise 5. Olağan Şube Genel Kurulu’na aday olduğunu açıkladı. Berberler, “Muhabbet, samimiyet ve dostluk yüklü bir misyon ile birlik ve beraberliğin her alanda tesis edileceği yeni bir döneme merhaba” dedi. Merhum kurucu Mehmet Akif İnan’ın “Hangi düşüncede olursa olsun, hangi fikir kampı içerisinde yer alırsa alsın, onun bir insan olarak kabul görmesi, inancından dolayı horlanmaması lazım. İsterse benim inancımın tam zıddı olsun. Ben ona da hakk-ı hayat tanınmasının kavgacısıyım” sözleriyle sendikal anlayışını ifade eden Berberler, “Bu düstur ve kuruluşumuzdaki ilkeler ışığında yapılacak olan sendikamızın 5. Olağan Şube Genel Kuruluna başkan adaylığımı açıklıyorum” şeklinde konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi