Eğer bu pozisyon penaltı değilse...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eğer bu pozisyon penaltı değilse...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa maç sonrasında hakemin son dakikada hatalı penaltı kararını sert bir dille eleştirdi, "bu penaltı değilse hangisi penaltı olur" dedi...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Oyun olarak, mücadele olarak iyi mücadele ettik zaman zaman iyi oynadık. İstediğimiz oyunu 3. bölgeye taşıyamadık bu bir gerçek. Bazı oyuncularımızın geç katıldığından dolayı yapmış olduğumuz tercihler var. Nitekim tam oyunu ele almışken direkten dönen top akabinde dönüşünde yediğimiz bir gol. Yapmış olduğumuz değişikliklerden sonra oyuna giren oyuncular klasını gösterdi. Çok koşmak, çok mücadele etmek güzel ama doğru yerlere doğru zamanda koştuğunuzda daha güzel oluyor"  dedi.

"Bu penaltı değilse hangisi penaltı olur bilmiyorum" 

Son dakika hakemin hatalı penaltı kararını da değerlendiren Fuat Çapa, "Üzücü olan ise son dakikada verilmeyen penaltı. Futbolcumuz altı pasın içine girmiş vursa gol olacak. Görüntülere baktık bu penaltı değilse hangisi penaltı olur bilmiyorum. Kurallar değişti diye biliyorum ama penaltı kuralları değişmedi. 2 puan kaybettiğimiz için üzüldük. Oynamış olduğumuz oyunun, yapmış olduğumuz mücadelenin karşılığı bu olmamalıydı. Bu takımın neler yapabileceğini görebiliyoruz. Saha içindeki mücadelenin çok büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorum bu sezon. Bu takım rahat çalışabilirse çok fazla değil bazı yapılması gereken işler yapılırsa ilk 6’ya girebilecek kapasiteye sahip, eksi 6 puan olsa da" dedi. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 21 Ağustos 2019 13:05

O övdüğünüz jesse önce pas vermeyi öğrensin, takım için oynasın, kendi için değil, o zaman takım başarıya ulaşır.

0 0 Cevap Yaz
Bülent 20 Ağustos 2019 13:50

ATAMAYANA ATARLAR kuralı bir daha işledi. Gol atamıyoruz kardeşim, gol atamıyoruz, hediye golle puanı kurtardık. Karşı tarafın kalecisi fena değildi, ama iyi bir kaleci o topu yan tarafa değil de KORNERE TOKATLARDI, böylecene maçın mantarı o Metin Uçar oldu.

0 1 Cevap Yaz
Hektor 20 Ağustos 2019 13:43

Puan kaybının tek müsebbibi Fuat Çapa'dır.Elinde Emre Güral, Milinkoviç ve Ferhat Kiraz gibi yetenekli futbolcular varken Halil İbrahim gibi beceriksizliği tescilli biri ve Talha, Mete gibi çoluk çocuk ile Sezgin gibi emekliye ayrılması gereken biriyle sahaya çıkarsan olacağı budur.Fuat Çapa elindeki malzemeyi kullanamıyor,bu konuda maalesef çok beceriksiz.

3 7 Cevap Yaz
Ali

Sen önce macı okumayı öğren , ikinci gol yeme ondan sonra oyuncu eleştir , arkadaşım .

0 0
Mete 20 Ağustos 2019 12:15

Mete Kaan bütün rakiplerini hızla geçerek kale sahasına yaklaşıyor ama o da ne pas verebileceği hiç bir oyuncu yok takımın henüz hızlı hücum yapıp kale önünde çoğalamıyor hoca

0 5 Cevap Yaz
zihni sinir 20 Ağustos 2019 12:11

başka takımların orta saha oyuncuları şakır şakır gol atıyor bizim balon Mehmet Özcan pas vermeyi bile beceremiyor Fuat hoca her gün bıktırırcasına 5 e 2 pas çalışması muhabbetini bırak bu takıma kaleye şut atmasını korner kullanmasını taç atmasını frikik atmasını çalıştır..

0 5 Cevap Yaz
Şimşek 26 20 Ağustos 2019 11:54

Hocam ilk 60 dakika bu takım ne oynadı ? Kendi sahamızda rakibe göre bu kadar sıkıcı oyun oynanabilirdi. Değişikliklerden sonra takım kendine geldi. Giren oyuncuların 45 dakika oynayacak kadar güçleri yokmuydu ? Hocam 2 kayıp puan yanlış çıkarılan takımdır.

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi