Efsane futbolculardan Büyükerşen’e ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Efsane futbolculardan Büyükerşen’e ziyaret
A
a

Kazandıkları büyük başarılarla Eskişehirspor tarihinin unutulmazları arasına giren efsane futbolcuların kurduğu Eskişehirspor Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fethi Heper önderliğinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’un efsane futbolcuları Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek, Koç Vakfı tarafından verilen Vehbi Koç Ödülü nedeniyle Başkan Büyükerşen’i tebrik ettiler. Eskişehirspor Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fetih Heper, Başkan Büyükerşen’in Eskişehir’e yaptıklarının yanı sıra akademisyen kimliği ile de Türk Eğitim Sistemi’ne büyük katkılar sağladığını belirterek ödülden dolayı gurur duyduklarını belirtti. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Büyükerşen’e bilgiler veren yönetim kurulu üyeleri, ziyaret sonunda Yılmaz Büyükerşen’e isminin yazılı olduğu Eskişehirspor forması hediye etti.

Dernek başkanlığına tekrar seçilen Fethi Heper’i tebrik eden Başkan Büyükerşen ise “Büyük başarılar kazanarak sadece Eskişehir halkının değil, tüm Türkiye’nin gururla izlediği bu kadro, inanıyorum ki dernek faaliyetleri ile de gelecek nesillere her alanda destek olacaktır” diyerek Heper ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ekrem bayraktar 2 Mart 2018 01:26

değerli basın, yukardaki resim Fethi Heper değil, ismail Arcadır.. şunu doğru dürüst yazın kardeşim

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi