Duygularını paylaştılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Duygularını paylaştılar
A
a

Kurtuluşspor’un, Çiftelerspor’u 2-1 yendiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) Baraj Maçı sonrasında Kurtuluşsporlu oyuncular ve Yardımcı Antrenör Ali Onur Cerrah, ES TV’ye karşılaşma ile ilgili duygularını aktardılar.

Sütiş Eskişehir
"Stresli bir maç oldu” (FOTO)
 Galip takımın yardımcı antrenörü Ali Onur Cerrah son derece stresli bir maç olduğunu vurgulayarak, “Zor olacağını biliyorduk. Çiftelerspor Süper Amatör Lig’de şampiyonluk elde eden ve iyi top oynayan bir takım. Tabii maç öncesi bir takım analizler gerçekleştirdik. Bunun sonunda da hazırlıklarımızı ona göre yaptık ve sonuç itibari ile maçı kazandık. Önümüzdeki sene de BAL Ligi’nde inşallah şehrimizi başarı ile temsil edeceğiz. Çiftelerspor’a bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum. Gayet güzel hazırlanmışlar güzel bir tempo elde ettiler. Ben açıkçası bu kadar 60 dakikadan sonra fiziksel fitliği devam ettirebileceklerini düşünmüyordum ama gerçekten başardılar o anlamda da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 
“Çok mutluyuz”
Kurtuluşsporlu futbolcular galibiyetin sevinciyle ES TV mikrofonlarına konuştular. Mertcan Aldemir, Kurtuluşspor’da 3. sezonum. BAL’a da biz çıkarttık. Bir görevimiz vardı ve düşmemek için elimizden geleni yaptık. Beklediğimizden daha zor bir maç oldu. Tempoya çok iyi ayak uydurdu Çiftelerspor. Biz de tecrübemizle elimizden geleni yaptık. Güçlü kalmaya çalıştık. 2-0’dan sonra gerçekten zorlandık. Allah’a şükür sonunda galip gelen biz olduk” derken Sercan Yılmaz ise “ Öncelikle herkese teşekkür ederiz. Güzel maç oldu. Çiftelerspor’u tebrik ediyorum bu güzel mücadelelerinden dolayı. Taraftarları da çok ateşliydi. Ama galip gelmeyi bildik. Oynamamız gerektiği gibi oynadık ve galip geldik, mutluyuz” dedi.
 
Hedefleri 3. Lig
Daha sonra söz alan Kurtuluşspor’un  tecrübeli ismi Serkan Duyar, Eskişehir’in 3. Lig’de takım hak ettiğine parantez açarak, “İnşallah seneye de böyle güzel bir takımımız olur ve iyi maçlar çıkartırız. Bu sefer artık 3. Lig’e çıkmak istiyoruz. Gökhan Başkanım da inşallah güzel bir takım kurar. Eskişehir 3 Lig’de takımlar hak ediyor gerçekten. Bütün arkadaşlarımın ayağına yüreğine sağlık. Kazanmayı bildik herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi