Dürüst ve vizyon sahibi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dürüst ve vizyon sahibi
A
a

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) organ üyeleri seçimine az bir süre kaldı. Eskişehir’deki ticaret erbabı da seçim öncesi görüşlerini dile getirdi. Metin Güler’in dürüst ve vizyon sahibi olduğunu söyleyen ticaret erbabı başarı dileklerini iletti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Ticaret Odası (ETO) organ üyeleri seçimine az bir süre kaldı. Eskişehir’deki ticaret erbabı da seçim öncesi görüşlerini dile getirdi. Metin Güler’in dürüst ve vizyon sahibi olduğunu söyleyen ticaret erbabı başarı dileklerini iletti. Eskişehir Ticaret Odası’nda (ETO) organ üyeleri seçimleri 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Seçimler ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak. Seçimlere az bir süre kala Eskişehirli ticaret erbabı seçimlere ilişkin görüşlerini paylaştı. Esnaf, Metin Güler’in hiç kimseye ayrımcılık yapmadığını, hoşgörülü olduğunu, dürüst ve vizyon sahibi bir yönetici olduğunu vurgulayarak başarı dileklerini iletti. 
YANINDAYIZ
Ayakkabı sektöründe esnaflık yapan Hüseyin Sarı; “Metin Başkanım başarılı bir isim. Hemen her gün ofisinde beraberiz. Gelen kişilerle ilgilenmesinden dolayı, insanlar arasında ayrımcılık yapmadan herkesle iş birliği içerisinde ve sorumlu olduğu herkese kapım açık diyerek herkesi davet etmekte… İşlerin daha iyi olması için elinden geleni yaptığına ve yapacağına da eminim. Şu an komitedeki herkesle tek tek özel olarak ilgileniyor. Başkanlık için gerekli olan ne varsa yapmaya çalışıyor. Metin Güler içimizden birisi, Eskişehir’in esnafı, insanlarla birebir, iç içe, hiç kimseye ayrımcılık yapmadan on numara bir insan… Bizlere de hoşgörüyle davranıyor. Daha önceki seçimlerde karşı karşıya da gelmiş olsak bize ayrımcılık yapmadan sadece bu oda için biz buradayız demesi yeter bizim için. Biz de bu süreçte onun yanındayız” dedi.
TİCARET ERBABI İÇİN HAYIRLI OLSUN
Giyim sektöründen Ferhat Uyanık ise; “Seçim yaklaştı. Metin Başkanımız da başarılı bir yöneticimiz, dışarıdan gördüğümüz kadarıyla… Desteklerimizi de veriyoruz. Olacak seçimlerde de Metin Başkanımıza şimdiden başarılar diliyoruz. İnşallah hm Eskişehir halkı için hem ticaret erbabı için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.
ÇOK MEMNUNUZ
Ahmet Mutlu; “Metin Başkanın çalışmalarından gayet memnunuz. Herhangi bir sıkıntı yok. Metin Güler’i dürüst ve çalışkan olarak görüyoruz” diye konuştu.
GÜZEL İŞLERE İMZA ATTI
Süleyman Uslu; “Metin Bey bizim duayenimiz, ağabeyimiz. Güzel işler yaptı, şu anda fuarlarla ilgili bir gelişim var. Eskişehir’e hitap edecek şekilde ticaretle ilgili bütün birimlerde aktif faaliyette bulanan bir ağabeyimiz. Başarılarının devamını dilerim. Yine bir dört yıl daha başımızda durmasını istiyoruz. Metin Güler dürüst, çalışkan ve vizona sahip bir kişiliktir” vurgusu yaptı.
METİN BEY BU İŞİ BİLİYOR
Naim Yurtseven; “Valla Metin Bey Ticaret Odası’nda bir sıkıntı yaratmadı. Biz şu an memnunuz kendisinden inşallah hayırlısıyla devam eder. Vizyon olarak Metin Bey bu işi biliyor. Devam eder ve inşallah devam etsinde… Metin Güler iyi bir yönetici olduğunu biliyorum. Yıllardan beri tanıyoruz kendisini yoluna devam etsin, hayırlı olsun” dedi.
NE YAPMADI Kİ?
Mehmet Dalyancı; “Ticaret Odası ile ilgili 6. Gruptan Metin Başkanla çalışmaya başladık. Ynai şu an yeni bir oluşum içerisinde Ticaret Odası.. Yani, güzel işler yapacağına inanıyoruz. Bizler de elimizden geleni yapacağız. Valla esnaf için çok aktif bir program çizelgesi var. Beklentinin çok üzerinde güzel şeyle oldu. Fuar Merkezi kendisinin döneminde hayata geçirildi. Atatürk’e demişler; ‘Ne yapmadı, neler yapmadı ki?’ Bizde aynı şeyi diyoruz. Metin Güler ne yapmadı ki? Eskişehir için gerekli olan her şeyi şu anda yapıyor” ifadelerine yer verdi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi