Eskişehirspor yönetimi arayışta!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetimi arayışta!
A
a

Ankara Demirspor ile oynadığı maçın ardından sezonun ilk yarısını tamamlayan Eskişehirspor’da gözler kampa çevrildi. Teknik Direktör Suat Kaya takımını kampa götürmek isterken Başkan Mehmet Şimşek ise sponsor aradıklarını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sezonun ilk yarısını tamamlayan Eskişehirspor’da gözler devre arasına çevrildi. Siyah Kırmızılı ekip 26 Aralık Pazar günü tesislerinde sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına başlayacak. Teknik Direktör Suat Kaya yönetimden 15 günlük Antalya kampının takıma fayda sağlayacağını belirtti. Maddi imkansızlıklarla boğuşan yönetim ise kamp için kaynak arayışlarına girmiş durumda.
 
200 bin lira tutuyor
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek devre arasında takıma kamp yaptırmak için sponsor bulmaya çalıştıklarını söyledi. Şimşek, “Takıma bir hafta tatil verdiler. Teknik kadrodaki isimlerde şehirlerine gittiler. Kamp yeri ayarlamaya çalışıyoruz. Hayat pahalı. 40 kişilik kamp 200 bin TL civarında tutuyor. Maliyet çok yüksek. Sponsor arıyoruz. Mali Asbaşkanımız Özgür Marankoz pazarlık yapıyor. Teknik Asbaşkan Mete Yılmaz otel arıyor. Başkanvekilimiz Erkan Koca sponsor arıyor. Sürekli çalışıyoruz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ayhan 27 Aralık 2021 13:36

200.000 TL bile yoksa vay halimize, bırakalım bu işi o zaman

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi