Dünya Şampiyonu Büyükerşen'i ziyaret etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dünya Şampiyonu Büyükerşen'i ziyaret etti
A
a

Brezilya’nın Sao Paulo kentinde düzenlenen Açık Su Yüzme Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Türkiye’nin gururu olan Sümeyye Boyacı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Meksika’da düzenlenen Paralimpik Dünya Şampiyonası’nda kazandığı dördüncülükle dikkatleri üzerine çeken Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sümeyye Boyacı, geçtiğimiz günlerde Brezilya’da gerçekleştirilen ‘Open Water Swimming World Championships’ yarışlarında büyük bir başarıya imza atarak dünya şampiyonu olmuştu. Büyük başarıyı sosyal medya hesaplarından duyuran ve başarılı sporcuyu kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Sümeyye, antrenörü ve babasını makamında ağırladı.
Kazanılan başarıdan dolayı büyük bir gurur duyduklarını ifade eden Başkan Büyükerşen “İstenildiği zaman Türkiye’de denizi olmayan bir kentten de dünya şampiyonu yüzücüler çıkabildiğini gösteren Sevgili Sümeyye’ye, başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımız adına yürekten teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu başarısını daha da arttırarak 2020 Olimpiyat Oyunları’nda hem şehrimizi hem ülkemizi başarıyla temsil edecektir” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi