Dündar Ünlü Es Es'in icrasını kaldırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dündar Ünlü Es Es'in icrasını kaldırdı
A
a

Eskişehir AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü kulübü gelen icralık dosyanın kaldırılmasını sağladı. Eskişehirspor kulübü Ünlü’ye teşekkür mesajı yayınladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Girişimlere başlamıştı
Geçtiğimiz günlerde eski bir yönetici Eskişehirspor Kulübü’nü alacakları nedeniyle icraya vermişti. Kulübe gelecek olan birkaç maddi destek bu icra yüzünden işleme konulamamıştı. Ancak Eskişehir AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü bu olayın ardından gerekli girişimlere başladı. İcra takibinin kaldırılmasını sağlayan Ünlü büyük bir katkı sağladı.





Kulüp teşekkür etti
Eskişehirspor resmi sitesi bu gelişmeyi dün duyurdu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Geçtiğimiz günlerde kulübümüze gelen icra takibine gerekli girişimlerde bulunarak, kaldırılmasında yardımcı olan Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir İl Başkanı Sayın Dündar Ünlü’ye teşekkür ederiz.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
SEFA SARIKAYA ESK 24 Ağustos 2017 09:03

Sayın bskn teşekkürler birde transfer yasağı kalksa super olucak birvvaa size tebrik edetim sizin gibi kisiler cigalnali bence baska es es yok kulube gelir kaynaklarii olmali dirkeylesmeli organizadaki is adamlari bir sirket kurabilir hem ticaretleti artar onerim arz esderim.

0 0 Cevap Yaz
eskişehir sevdalısı 22 Ağustos 2017 17:50

kamuoyu o yöneticiyi merak ediyor lütfen açıklansın

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi