Dündar Ünlü: Dörde en yakın biziz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dündar Ünlü: Dörde en yakın biziz
A
a

AK Parti Milletvekili Adayı Dündar Ünlü, “Dördüncü vekili almaya en yakın parti AK Parti’dir. Dördüncü sırada olduğum için söylemiyorum. Beşte de olsam yedide de olsam aynı konuşurdum” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
ESGROUP’u ziyaret eden Ünlü, “İlk basın ziyaretini ESGROUP’a yapıyorum. Yoğun bir çalışmanın içindeyiz. Parti olarak sürekli vatandaşımızla birlikteydik. Bunu şimdi daha yoğun yapıyoruz.  Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Türkiye kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştığında bazı ülkeler operasyon yapıyorlar. Suriye, Mısır ve Irak’a yaptıklarını bize de yapmak istiyorlar. Türkiye bu planları bozduğu için, direndiği için, Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle dik durduğu için çeşitli hamleler yapıldı. 2008’deki parti kapatma davasıyla başladı. En son 2016’da darbe yapmaya çalıştılar. Cumhurbaşkanını devre dışı bırakmak için yapıldı. Türkiye’nin Suriye olması için girişim yapıldı” diye konuştu.

En çok ihtiyacımız olan şey huzur
Rakip partilerin seçim beyannamelerini değerlendiren Ünlü, şöyle konuştu: “Seçim beyannameleri sanki gizli bir el tarafından yazılmış gibi... Birini İYİ Parti formatında, diğerini CHP formatında yazmış. Vaatleri ne? KHK’ları iptal edeceğiz, geri dönüşleri sağlayacağız. Yatırımları durduracağız, bazılarını yıkacağız. Başka vaat? Başka vaat yok... Gelecek olarak ne vaat ediyorlar. Huzur mu vaat ediyorlar? Bizim ülkede en çok ihtiyacımız olan şey huzur. Huzurun değerini bilmek lazım. Bugün burada oturup konuşmamız, gelir düzeyimiz ne olursa olsun evde bir bardak çay içmemiz, çocuğun okuldan gelmesini beklememizin ne kadar kıymetli olduğunu Suriye iç savaşında gördük. İnsanların her şeyleri vardı ama maalesef Akdeniz’de bir botta hepsi son buldu. Bize huzur lazım. Küçük meseleleri bahane yaparak düzeni bozmanın manası yok. Cumhurbaşkanımız ve partimiz huzuru kalıcı kılmak için mücadele ediyor.  Dış güçler, içerideki işbirlikçileriyle düzenin bozulması için mücadele ediyor.”

Hedefimiz Atatürk’ün hedefidir...
Ünlü, şöyle devam etti: “Ülkemiz çok daha iyi yerlere gelecektir. Bulunduğumuz yeri hiçbir zaman kabul etmiyoruz. Hedefimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkeye çizdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstü. Partimizin de hedefi bu. Bu seviyeye çıkmak için mücadele ediyoruz. Bu seviyeye çıkmamamız için de mücadele edenler var. Bize ‘siz çıkın çıkın rahat şu medeniyeler seviyesinin üstüne’ denmiyor. Engelleyenler var... Bu bir mücadele. Millet olarak bir ve beraber olmak lazım. Milletin huzurunu sağlayacak parti ve liderlere sahip çıkmamız lazım. Bir seçimlik ortaya çıkan partilere oy vermeye gerek var mı? Tüket at partilerini ortaya koyup milletin huzurunu bozmaya gerek yok.

CHP’nin şansını sıfır olarak görüyorum
Eskişehir’de partisinin durumu da sorulan Ünlü, “Altı vekil varken dördüncü vekili hep zorladık. Bugün yedi vekil olduğu için dördüncü vekili almaya en yakın parti AK Parti’dir. Dördüncü sırada olduğum için bunları söylemiyorum. Beşte de olsam yedide de olsam aynı konuşurdum. Dörde yakın parti AK Parti. Ama ittifak meselesini de değerlendirmek lazım. Cumhur İttifakı’nın birinci çıkması lazım. Birinci çıkacağımıza inanıyorum. Birinci çıkınca zaten dört vekili biz alacağız. CHP’nin dördüncü vekili alma şansını sıfır olarak görüyorum” dedi.
 
Demek ki üst sıralara layık işler yapmışım...
Ünlü, dördüncü sıraya konulmasıyla ilgili bir soruyu “2002’de belde başkanı olarak başladım, 2018’de il başkanı olarak bıraktım. Dört yıl il başkanlığı yaptım. Yaptığım görevler neticesinde insanlar beni üst sıralara layık gördü. Demek ki onların gözünde üst sıralara layık işler yapmışım. Bundan dolayı mutluyum, huzurluyum. Benim iççin önemli olan görevlerimi tamamladığımda insanların gölünde bir yer edinebilmekti. İnsanların gönlünde bir tat bıraktığımı gördüm, hissettim.  Benim için önemli olan bu. Yoksa siyaseti makam mevki için yapmıyorum. Görevlerimi insanlar benden hoş bahsetsin diye yapmıştım. Vekil olurum olmam önemli değil. Önemli olan görevi bıraktıktan sonra hissettiğim duygulardır” şeklinde yanıtladı.

Ünlü’nün ziyaretine Milletvekili Adayı Serhat Tunç, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve Tanıtım Medya’dan sorumlu il başkan yardımcısı Serhan Arıman da katıldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hamdi Alaçatı 3 Haziran 2018 02:25

AKAPE sayesinde cezaevleri yetmiyor 48 adet daha yapılacak mahkum ve cezaevi sayısı olarak dünya lideriyiz hamdolsun.

0 0 Cevap Yaz
Levent 2 Haziran 2018 19:02

Aç tavuk kendini buğday ambarinda zannedermis

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi