Dumlupınar’Da Sıkı Denetim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dumlupınar’Da Sıkı Denetim
A
a

Dumlupınar'da Sıkı Denetim

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde kontrollü normalleşme dönemine geçilmesinin ardından Dinamik Denetim Modeli kapsamında Korona virüs denetimleri gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen "Dinamik Denetim Süreci" kapsamında Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç ve Kaymakam Salih Sak, ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, maske-mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulundu ve normalleşme kararları ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Pazartesi günü kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamayla yeni normalleşme süreci başladı. Dumlupınar protokolü de yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte, ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek hem bilgilendirme yaptı hem de uyarılarda bulundu. Esnafları tek tek esnafları ziyaret eden, vatandaşlarla sohbet eden protokol, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi yönünde uyarıda bulundu.
Bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için, rehavete kapılmadan mücadeleye devam edilmesi gerektiğini belirten Başkan Akağaç, "Hem kendi sağlığımız, hem de diğer insanların sağlığı için aynı kararlılıkla mücadeleye devam etmeliyiz. Özlediğimiz günlere kavuşmak için lütfen tedbiri elden bırakmayalım" dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi