Dramatik son! Eskişehir Basket...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dramatik son! Eskişehir Basket...
A
a

Play-Off ikinci maçında TOFAŞ'ı ağırlayan Eskişehir Basket dramatik bir sonla sezonu tamamladı.

Sütiş Eskişehir
Maçı baştan sona ön de götüren temsilcimiz uzatmaya giden mücadeleyi 99-98 kaybetti ve seride 2-0 geriye düşerek Play-Off’a veda etti.

TOFAŞ, aldığı bu galibiyetle seride durumu 2-0’a getirerek bir üst tura çıkan taraf oldu. 

İYİ BAŞLADIK
Temsilcimiz Eskişehir Basket mücadeleye fırtına gibi başladı. Buğrahan ve Duncan ile sayılarla buluşan Potanın Şimşekleri 7-0 öne geçti ve TOFAŞ mola aldı. Bursa temsilcisi ilk sayısını 06.50’de buldu. Mejıa durumu 10-2 yaptı. Son saniyelerde ise farkı TOFAŞ 3 sayıya kadar indirdi. Ancak Buğrahan son saniyede üç sayı çizgisi gerisinden kritik bir atış yaparak ilk periyodun sonucunu belirledi; 26-20

ÇEKİŞME VARDI
Mücadelenin ikinci periyodu ise çekişmeli başladı. Temsilcimiz Duncan, Buğrahan ve Baron ile sayılar buldu. TOFAŞ ise dış çizgiden farkı eritmeyi basardı. Son 5 dakikaya temsilcimiz 35-30’luk üstünlükle girdi. 
 Tempoyu artıran Potanın Şimşekleri 03.14’de Buğrahan’ın üçlüğüyle durumu 42-32 yaptı. Son saniyelerde karşılıklı sayılar atılsa da Eskişehir Basket ilk yarıyı 47-44 önde kapattı.

UZATMAYA GİTTİ
Maçın son periyodunda Eskişehir Basket hem dış atışlarda hem de pota altıda etkili olurken farkı 13’sayıya kadar çıkardı. TOFAş aldığı mola sonrası 5-0’lık seri yakaladı ve bu sefer Eskişehir Basket molayı aldı. Ancak isler bu moladan sonra kötüye gitti. TOFAŞ bulduğu sayılarla maçta ilk kez öne geçerek skoru 80-79 yaptı. Çekişmenin yaşandığı karşılaşma 85-85 sona erdi ve maç uzatmaya gitti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi