Dr. Jale Nur Süllü: Türkiye'nin umudu Millet İttifakı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dr. Jale Nur Süllü: Türkiye'nin umudu Millet İttifakı
A
a

Türkiye 24 Haziran günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Seçime sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi’nin Eskişehir’de ikinci sıradan aday gösterdiği  Dr. Jale Nur Süllü “Millet İttifakı Türkiye’nin umudu noktasına geldi.” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir’de CHP seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz gün seçim ofisi açılışında gövde gösterisi yapan CHP milletvekili adayları ve partililer seçim ziyaretlerini dört koldan sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimde ittifak yaptığı partilerden Demokrat Parti’ye bir ziyarette bulunan partililer büyük bir ilgi ile karşılaştı. Eskişehir siyasetçilerinden CHP’nin ikinci sıradan aday gösterdiği Dr. Jale Nur Süllü, yaptıkları ziyaret ile ilgili izlenimini sosyal medya hesabından paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Sayın Rabia Akman, Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Dt. Ahmet Ataç, Mv. Adayı arkadaşlarım Nuray Akçasoy, Engin Çakmak, Sibel Yeşildal, Metin Tomsuk ile birlikte Demokrat Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ettik. Millet İttifakı 24 Haziran'da Türkiye'nin umudu noktasına geldi. Demokrasi anlayışını özleyen farklı görüşte olan tüm siyasi partiler ülke için bir araya geldi.”

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi