Ahmet Ataç 15 02 2024

Dpü Yönetimi, ’1 Milyon İstihdam Projesi Lansman Toplantısı’Na Katıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dpü Yönetimi, ’1 Milyon İstihdam Projesi Lansman Toplantısı’Na Katıldı
A
a

Dpü Yönetimi, 1 Milyon İstihdam Projesi Lansman Toplantısına Katıldı

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen ’1 Milyon İstihdam Projesi Lansman Toplantısı’nda Kütahya Dumlupınar Üniversitesini (DPÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahmurat Arık ile Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil temsil etti.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım sağladığı toplantıya, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahmurat Arık ile Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil katıldı.
Projeye ilişkin bir açıklama yapan Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, “1 Milyon İstihdam Projesi çerçevesinde, Türkiye’de bir ilk olarak hazırlanan kariyer rehberinde emeği olan sektör uzmanları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcisi şirketlerle iş birliğine gidildi. Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin de aralarında olduğu 237 şirket tarafından açılan 500’den fazla iş ilanına 10 binden fazla gencin başvuru yaptığını bildirdi. Bu ciddi bir rakam. Başta DPÜ’deki öğrencilerimiz olmak üzere tüm gençlerimizi bu projeye katılmaya davet ediyorum" dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi