Dpü Rektörü Uysal, ’Incsos Vıı Karabağ Kongresi’Ne Katıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dpü Rektörü Uysal, ’Incsos Vıı Karabağ Kongresi’Ne Katıldı
A
a

Dpü Rektörü Uysal, Incsos Vıı Karabağ Kongresine Katıldı

Sütiş Eskişehir
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen ’Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne konuşmacı olarak katıldı.
Azerbaycan Milli Meclisi ve TBMM’nin himayesinde, Uluslararası Balkan Üniversitesi ve Azerbaycan Diplomatik Akademi Üniversitesi iş birliğiyle, Bakü’de gerçekleştirilen “Karabağ” temalı INCSOS VII. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne katılan Rektör Kazım Uysal, kongrenin ikinci gününün ilk oturumunda Fen Bilimleri Ders Kitaplarında Kullanılan “Felsefi Dil Üzerine Eleştirel Bir Bakış” isimli bildirisini katılımcılarla paylaştı.
Rektör Uysal, kongrenin onur konuğu olan ve açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ile Kütahya Milletvekili İshak Gazel’le de bir araya gelerek kendilerine Üniversitedeki çalışmaları ve projeleri aktardı.
Uysal, kongredeki Rektörler Toplantısı’na ve kongre etkinlikleri çerçevesinde Eski Bakü, Şuşa ve Haydar Aliyev ve Şehitlik gezilerine katıldı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi