Dpü Misafir Öğrencileri Ağırlamaya Devam Ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dpü Misafir Öğrencileri Ağırlamaya Devam Ediyor
A
a

Dpü Misafir Öğrencileri Ağırlamaya Devam Ediyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Yerleşkesindeki akademik birimlerini keşfetmek isteyen üç ortaöğretim kurumu öğrencilerini ağırladı.
Yeni eğitim öğretim döneminin açılmasıyla özellikle üniversiteye hazırlanan öğrencilerin eğitim aldığı ortaöğretim kurumlarının Evliya Çelebi Yerleşkesindeki akademik birimleri ziyaret istekleri üniversitenin ilgili birimlerince karşılanmaya devam ediyor.
Bu hafta Kütahya Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bursa Orhaneli Hacı Mustafa Öden Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi tarafından ziyaret edilen üniversitede üç lisenin de ortak tercihi olan Eğitim Fakültesi, kendisine yönelik bu ilgiye kayıtsız kalmadı.
Ziyaretlerde Fakülte Dekanı Prof. Dr. İrfan Terzi ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal konuklara hem üniversite hakkında genel bilgiler sundular. Arş. Gör. Enis Harun Başer, Arş. Gör. Mustafa Köse ve Arş. Gör. Tuğba Aydemir Özalp ise yaptıkları konuşmalar ve tanıtımlarla fakültenin olanaklarını konuklara aktardılar.
Eğitim Fakültesi, Dumlupınar Üniversitesine yapılan ziyaretleri unutulmaz kılmayı da ziyaretçi olan okullara bir hatıra olarak tabak hediye ederek sağladı.
Üniversiteyi ziyaret eden idareci, öğretmen ve öğrenciler, Eğitim Fakültesine, İslami İlimler Fakültesine, Mühendislik Fakültesine, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğine teşekkür ettiler.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi