Dpü İle T3 Vakfı Arasında Teknofest İş Birliği Protokolü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dpü İle T3 Vakfı Arasında Teknofest İş Birliği Protokolü
A
a

Dpü İle T3 Vakfı Arasında Teknofest İş Birliği Protokolü

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) arasında TEKNOFEST-Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinin düzenlenmesi konusunda paydaş iş birliği protokolü imzalandığı bildirildi.
Rektörlük makamında düzenlenen tören öncesinde Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, TEKNOFEST Kurum Koordinasyon Yetkilileri olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Mühendislik Fakültesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Recep Uğur Acar ile Sosyal Medya Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Abdi Erkal’dan sürece ilişkin bilgiler aldı.
Dumlupınar Üniversitesi adına Rektör Kazım Uysal, tarafından imzalanan protokol ile yurt içi ve yurt dışından takımlarının uçuş, paraşüt, akrobasi gösterileri yapacağı uluslararası katılıma açık teknoloji yarışmaları ve girişim zirvesi ile etkinliklere, söyleşilere, teknoloji markalarının tanıtım alanlarına ev sahipliği yapacak TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinin genel amaçları ile havacılık ve uzay odak alanlarına yönelik düzenlenecek faaliyetlere ilişkin sorumluluk ve yükümlülükler ile iş birliği esasları belirlendi.
TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, bu yıl 30 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde Samsun Çarşamba Havalimanı’nda düzenlenecek.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi