Dpü İle Aksav Arasında İş Birliği Protokolü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dpü İle Aksav Arasında İş Birliği Protokolü
A
a

Dpü İle Aksav Arasında İş Birliği Protokolü

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Alaaddin Keykubat Siber Akademi Vakfı (AKSAV) arasında yapılması planlanan faaliyetlere ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.
Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şahmurat Arık, Alaaddin Keykubat Siber Akademi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kerem Ünsal ve beraberindeki heyet katıldı.
Düzenlenen protokol ile DPÜ ve AKSAV siber güvenlik ve bilgi güvenliği alanında ihtiyaç duyulan nitelikli insan gücünün karşılanması amacıyla, başta zihinsel yetileri yüksek engelli bireyler olmak üzere, AKSAV Siber Güvenlik Teknoloji Merkezinde engelli-engelsiz karma yapıda gerçekleştirilecek eğitimlerle ilgili akademik iş birliği yapacak.
Dumlupınar Üniversitesi adına Rektör Kazım Uysal’ın ve Alaaddin Keykubat Siber Akademi Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kerem Ünsal’ın imzaladığı protokolün ardından taraflar karşılıklı hayırlı olsun dileklerini sundular.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi