Ahmet Ataç 15 02 2024

Dpü-Gsf’De “Kripto Sanat, Nft’Ler Ve Sanat Piyasası” Konulu Konferans

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dpü-Gsf’De “Kripto Sanat, Nft’Ler Ve Sanat Piyasası” Konulu Konferans
A
a

Dpü Gsf’De “Kripto Sanat, Nft’Ler Ve Sanat Piyasası” Başlıklı Konferans

Sütiş Eskişehir
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından düzenlenen ve Prof. Dr. Abbas Ketizmen’in konuşmacı olarak katıldığı “Kripto Sanat, NFT’ler ve Sanat Piyasası” başlıklı konferans çevrim içi olarak gerçekleştirildi.
Konferansa Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin’in yanı sıra personel ile birlikte çok sayıda öğrenci katıldı.
Prof. Dr. Abbas Ketizmen, konferansta yaptığı konuşmasında öncelikle Değiştirilmesi Mümkün Olmayan Dijital Varlık’ların (NFT) alt yapısı oluşturan Blockchain sisteminden, sonrasında NFT’lerden ve kripto sanat piyasasında NFT’lerin nasıl rol aldığından bahsetti. Dijitalleşen yenidünya düzeninde sanatçılar ve eserleri için NFT’nin faydalarını anlatan Ketizmen, “Metaverse” kavramından bahsederek sunumunu bitirdi. Prof. Dr. Abbas Ketizmen “Kripto Sanat, NFT’ler ve Sanat Piyasası” üzerine gerçekleştirmiş olduğu sunumun sonunda dinleyicilerin sorularını cevaplandırdı.
Konferansın sonunda Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, Prof. Dr. Abbas Ketizmen’e gerçekleştirdiği sunumu için teşekkür etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi