Ahmet Ataç 15 02 2024

Dorukhan Toköz sakatlandı! Aylarca oynayamayacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dorukhan Toköz sakatlandı! Aylarca oynayamayacak
A
a

Eskişehirspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Dorukhan Toköz dün oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında çok ciddi bir sakatlık geçirdi ve ilk devreyi kapattı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor altyapısından yetişen ve Beşiktaş'a tranfer olan Dorukhan Toköz talihsiz bir sakatlık geçirerek ligin ilk devresini kapattı. Aytemiz Alanyaspor maçının 69. dakikasında yaşadığı sakatlık sonrasında hastaneye kaldırılan Dorukhan Toköz'ün diz kapağının çıktığı ve buna bağlı olarak kıkırdak kopması yaşandığı açıklandı.

Beşiktaş'a Dorukhan'dan kötü haber. Aytemiz Alanyaspor maçının 69. dakikasında Cisse'yle girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan ve takım arkadaşı Vida'yla da çarpışan Dorukhan Toköz'ün sağ diz kapağının çıktığı, buna bağlı olarak da diz kapağında kıkırdak kopması meydana geldiği öğrenildi. Ameliyata alınacak olan Dorukhan'ın uzun bir süre takımdan ayrı kalması bekleniyor.

Beşiktaş'tan Dorukhan açıklaması

Beşiktaş Jimnastik Kulübü doktorlarının Dorukhan Toköz açıklaması;

Futbol Takımımızın Vodafone Park’ta Alanyaspor ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Dorukhan Toköz’ün yapılan muayene ve Acıbadem Fulya Hastanesi’nde çekilen MR sonucuna göre; sağ dizinde ‘patella’ (diz kapağı) çıkığı ve bağlı diz kapağından kıkırdak kopması tespit edilmiştir. Dorukhan Toköz, ameliyat edilecektir.

Beşiktaş JK Ailesi olarak Dorukhan Toköz’e geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.

Eskişehirspor'dan Dorukhan'a destek mesajı


Eskişehirspor kulübü de altyapısından yetişen genç futbolcuyu unutmadı ve sosyal medya hesaplarından Dorukhan Toköz'e geçmiş olsun mesajı attı. Eskişehirspor kulübü resmi hesaplarından paylaşılan mesaj şöyle;

Altyapımızdan yetişen, eski futbolcularımızdan Dorukhan TOKÖZ'ün yaşadığı talihsiz sakatlığı atlatıp en kısa sürede sahalara dönmesini dileriz. Geçmiş olsun Dorukhan.
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yörükoğlu serkan 7 Ekim 2019 17:37

İnsan olarak üzüldüm. Ancak es es e en zor zamanında para kazandırmadan gitti. Bir es es taraftarı olarak da üzülmedim. Benim üç yıldır ciğerim yanıyor es es için. Üzüntüden psikolojim bozuldu doruktan efendi. İşte böyle bir gün var Birgün yok olursun. Yattıkça biz taraftarları düşün.

0 1 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 7 Ekim 2019 12:35

Geçmiş olsun Eskişehir li kardeşimiz...

1 3 Cevap Yaz
Nicola 7 Ekim 2019 12:16

Eskişehirspor taraftarının ahı elbet bir gün çıkar..

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi