Dorukhan Toköz'e büyük şok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dorukhan Toköz'e büyük şok
A
a

Eskişehirspor'da yıldızı parlayan ve geçtiğimiz sezon yetiştirme bedeli ödenerek Beşiktaş'a bonservissiz imza atan Dorukhan Toköz kötü günler geçiriyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un tranfer cezası aldığı dönemde oynadığı futbolla adından söz ettiren ve sezon sonu Beşiktaş'a bonervissiz olarak tranfer olan Dorukhan Toköz eleştirilerin odağında. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta çok iyi bir sezon geçiren ve A Milli Takım'a kadar yükselen Dorukhan bu sezon beklenilenin çok gerisinde kaldı. Beşiktaş'ın da ligde ve Avrupa'da büyük başarısızlıklara imza atması ile iyice öfkeli olan Beşiktaş taraftarları kötü futbol sergileyen Dorukhan Toköz'ü eleştiri yağmuruna tuttu.

Sosyal medya sitesi Twitter'da kendisi eleştiren Beşiktaş taraftarlarını tek tek engelleyen Dorukhan'a bu kez de "Futbolunu geliştireceğine Twitter'da adını aratıp tek tek yorumları okuyarak kendisini eleştirenleri engelliyor. Buna ayıracağı zamanı antrenmanlara ayırsın" tepkisi gördü. Twitter'da tepki gösterekleri engellemesinin ardından daha büyük tepki görmeye başlayan Dorukhan da bunun üzerine Twitter hesabını kapattı ve sessizliğe büründü.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
N g dad 1 Ekim 2019 07:07

Bizler gencleri cabuk harciyoruz genclerimizde biraz daha calusmali kendini gelistrmeli⁉️

0 0 Cevap Yaz
Basri 24 Eylül 2019 10:55

forma kampanyasında adını bile duymamıştık Eskişehirspor a beş kuruş bile faydası olmayan gereksiz bir futbolcu.

3 4 Cevap Yaz
Hakan 22 Eylül 2019 21:58

Sekiztaş bedava kapmıştı. Dorukhanın elbette başarılı olmasını isteriz ama zor anımızda bedavaya doğru değildi.

2 2 Cevap Yaz
Eses1 22 Eylül 2019 10:17

Es este yetişip 5 para kazandırmadan gidersen beter ol bu takımın hakkı var üstünde. Yok ortada başka birşeyler döndüyse söyle bilelim hep bu transferi merak ederim. Fıratcan üzüm sende ol bir hüzün.

4 7 Cevap Yaz
Eses 21 Eylül 2019 21:18

Sürüden ayrılanı kurt kaparmış. Zamanında Esese madik atmasaydı bu gün daha iyi yerlere gelebilirdi. Fıratcan'ın durumu da daha iyi olmayacak. Ah alanın yüzü gülmezmiş. Yazık. Vefa sadece İstanbulda semt adı değildir.

6 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi