Dorukhan'ın yıkıldığı an...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dorukhan'ın yıkıldığı an...
A
a

Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlı takımın sahadaki en hırslı ismi ise geçtiğimiz sezon Eskişehirspor forması giyen Dorukhan Toköz'dü.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'dan Beşiktaş'a yetiştirme bedeli ödenerek transfer olan ve uzun süre Şenol Güneş'ten forma şansı bekleyen Dorukhan, Beşiktaş'ta yaşanan sakatlık, cezalı ve kadro dışı gibi sorunların ardından forma şansı buldu ve bu lansı değerlendirerek takımın vazgeçilmez ismi haline geldi.

Dorukhan yıkıldı...

Eskişehirspor'dan Beşiktaş'a giden ve üst düzey bir performans gösteren Dorukhan Toköz, kısa süre içerisinde siyah-beyazlı taraftarların beğenisini kazandı. Yetenekli futbolcu 2-2 sona eren Trabzonspor mücadelesinde de sahanın en iyilerindendi. Onazi'nin kendi kalesine attığı golde rakibinin pozisyonunu bozarak gole katkı sağlarken attığı gol de VAR incelemesi sonrasında iptal edildi. Bunun üzerine Dorukhan büyük üzüntü yaşadı.

İşte Dorukhan’ın maç istatistikleri:

Topla buluşma - 56
İsabetli pas - %85.7 
Kazandığı ikili mücadele - 10
Şut pası - 2
Pas arası - 4
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 18 Aralık 2018 20:15

Sayın yetkili Eskişehir ve Esesliler için Dorukhan artık haber niteliği taşımamaktadır. Kendisi tercihini yapmıştır. Kendisini yetiştiren kulübüne beş kuruş para kazandırmadan, etik olmayan bir şekilde transferini yapmıştır. Bundan sonra yapacağı her ne varsa kendisi için hayırlı olsun diyoruz. Ne yaptığı veya yapacağı da bizi ilgilendirmemektedir.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi