Dolandırıcılık Uyarısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dolandırıcılık Uyarısı
A
a

Kütahya Valiliği, Yetkililerinin İsim Ve Unvanlarını Kullanarak Vatandaşları Kandırmaya Çalışan Art Niyetli Kişilere İtibar Etmemelerini İstedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Valiliği, yetkililerin isim ve unvanlarını kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışan art niyetli kişilere itibar etmemelerini istedi.
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Son günlerde kentin üst düzey yöneticilerinin adları kullanılarak ’Engelliler, şehit aileleri ve muhtaç ailelere bağış ve yardım’ gerekçeleri ileri sürülerek para talep edildiği anlaşılmıştır.İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçları Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğümüz ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzce gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra karşılanmaktadır.Hiçbir surette telefonla aranarak yardım talebinde bulunulmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu gibi isteklere kesinlikle itibar etmeyip, ivedi şekilde 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak emniyet birimlerimize ihbarda bulunmaları gerekmektedir" denildi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi