Doktor Kardeşler Aynı Hastanede Hizmet Veriyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Doktor Kardeşler Aynı Hastanede Hizmet Veriyor
A
a

Sandıklı Devlet Hastanesinde Acil Servis Pratisyen Hekim Olarak Görev Yapan Dr. Ayşe Nur Ve Dr. Safinaz Karabay Kardeşler Memleketleri Olan Afyonkarahisar’In Sandıklı İlçesinde Hizmet Etmekten Mutluluk Duyuyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sandıklı Devlet Hastanesinde Acil Servis’te görev yapan Dr. Ayşe Nur ve Dr. Safinaz Karabay kardeşler memleketlerinde birlikte hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirtiyor.
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesini birer yıl ara ile başarı ile bitiren Karabay kardeşler, memleketleri Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Acil Servis’te pratisyen hekim olarak hizmet vermeye başladı. Dr. Ayşe Nur ve Dr. Safinaz Karabay kardeşler, Sandıklı’da vatandaşlardan takdir topluyor. Kardeşler, aynı hastanede birlikte mesai yapmaktan ve memleketlerine hizmet etmekten son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.
Doktor kardeşlerden memnun olduklarını ifade eden Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdul Fettuh Nur, “Doktor kardeşler ile birlikte hastanemizdeki hekim sayısı 46’a ulaştı. Hastanemizde 3 genel cerrah, 3 pediatri, 3 dâhiliye, 1 göğüs, 2 kadın doğum, 1 ortopedi, 1 göz, 1 biyokimya, 1 radyoloji, 1 psikiyatri, 1 nöroloji, 1 kardiyoloji, 2 anestezi ve 22 pratisyen hekim görev yapmakta. Bunun yanında 1 dâhiliye, 1 pediatri ve 1 kadın doğum uzmanı yakın bir zamanda hizmet vermeye başlayacak. Tüm çabamız Sandıklı halkına ve bölgedeki vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi