Doğum Yapan Annelere “Sevgi Bohçası”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Doğum Yapan Annelere “Sevgi Bohçası”
A
a

Türk Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanlığı Devlet Hastanesi İle Yaptığı Protokol Kapsamında Devlet Hastanesinde Doğum Yapan İhtiyaç Sahibi Annelere “Sevgi Bohçası” Hediye Ediyor.

Sütiş Eskişehir
Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanlığı, Devlet Hastanesi ile yaptığı protokol kapsamında doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere “Sevgi Bohçası” hediye ediyor.
Türk Kızılay Afyonkarahisar Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi annelere “Sevgi Bohçası” hediyesi devam ediyor. Bu kapsamda Dünya Prematüre Günü nedeni ile doğum yapan annelere hediyeleri Kızılay yönetimince teslim edildi. Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanlığımız Devlet Hastanesi ile yapmış olduğumuz protokol gereği ihtiyaç sahibi Annelere ‘Sevgi Bohçası’ dağıtımına devam etmekteyiz. Yönetim Kurulu üyemiz Suzan Yonca, Kızılay gönüllülerimiz Dilek Hanım Çengel, Fatma Genç ve Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Serap Durmaz hanımefendi ile birlikte Kadın Doğum Servisimize ziyarette bulunularak sevgi bohçaları doğum yapmış annelere hediye edilmiştir. Doğum yapmış olan annelere geçmiş olsun dileklerimizle tebrik ediyor, yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyoruz” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi