Doğaya 500 keklik salındı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Doğaya 500 keklik salındı
A
a

Tavşanlı ilçesinde, yaban hayatının zenginleştirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında doğaya 500 kınalı keklik salındı.

Sütiş Eskişehir

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, keklik salınım etkinliğinde yaptığı konuşmada, kainatta yaratılan her canlının bir görevi olduğunu belirtti.

Devlet olarak bitki ve hayvan türlerinin yok olmaması için çalışmalar yapıldığını belirten Vali Nayir, şöyle konuştu:

"Kainatta yaratılan her canlının bir işlevi vardır. Mutlaka bir sebebe binaen yaratılmıştır. Bizler gerek bitki gerek hayvan türlerinin yok olmamasını sağlamalıyız. Bir bitki ve hayvan türünün yok olması bizim bilmediğimiz olumsuzluklara sebep olabilir. Buradaki faaliyetimizi bu açıdan değerlendiriyoruz. Doğal hayatı korumaya çalışıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Daha sonra 500 kınalı keklik doğaya bırakıldı.

Etkinliğe, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürü Nevzat Alğan, Orman ve Su İşleri Kütahya Şube Müdürü İsmail Lafçıoğlu, Dumlupınar Avcılık, Atıcılık ve Yaban Hayatı Koruma Federasyonu Başkanı Süleyman Yiğit, Tavşanlı Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Abdullah Şahin katıldı.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sadık 11 Ağustos 2018 17:16

keklik meklik salmayın millet aç.. vurup yerler..

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi