Doğan: Özgürlüklerin güvencesiyiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Doğan: Özgürlüklerin güvencesiyiz
A
a

AK Odunpazarı 4. Olağan Kongresi dün Porsuk Spor Salonu’nda gerçekleşti. Kongrede konuşan Volkan Doğan, “Biz Odunpazarı’nda yaşayan her hemşerimizin özgürlüklerinin güvencesiyiz. Biz kim nasıl yaşamak istiyorsa, nasıl giyinmek istiyorsa birbirimize saygı göstererek istediği gibi yaşasın istiyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
AK Parti Odunpazarı 4. Olağan Kongresi dün Porsuk Spor Salonu’nda gerçekleşti. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı ve coşkulu görüntülere sahne olan kongreye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Genel başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İ. Yılmaz Kaynarca BBP, MHP ve DP İl Başkanları katıldı.

ODUNPAZARLI HEMŞERİLERİMİZ CEZALANDIRILIYOR
Kongrede konuşan ve tek liste ile Odunpazarı İlçe Başkanı Adayı olan Volkan Doğan, göreve geldikleri günden bu yana yılmadan çalıştıklarını söyledi. Doğan, “Milletimiz bize muhalefet etme görevi verdiğinde de nasıl muhalefet edilmesi gerektiğini gösteriyoruz. Dört yıldır hiçbir iş yapmayan her yaptığı işi eline yüzüne bulaştıran bir belediye başkanıyla Odunpazarı’nda karşı karşıyayız. Odunpazarlı hemşerilerimiz adeta cezalandırılıyor. Odunpazarı Belediye Başkanı her fırsatta yanlış işler yaptığında bizler doğru işler yapması adına onu uyarıyoruz. Onu doğru işler yapmaya mecbur bırakıyoruz” dedi.

HAMAMYOLU’NUN RUHUNU ÖLDÜRDÜLER
Odunpazarı’nda milletle iç içe olduklarını ve her fırsatta doğru olanı onlara anlattıklarına dikka çeken Doğan, Hamamyolu Projesi’ni eleştirdi. Doğan, “Şehrimizi ve kamuoyunu meşgul eden Küçük Sanayi’yi gündeme taşıdılar. Küçük Sanayi’yi birilerine peşkeş çekmeye çalıştılar. Ama biz hem sanayi esnafımızla hem Odunpazarlı hemşerilerimizle buna müsaade etmedik. Sadece Küçük Sanayi değil Karapınar’da da TOKİ ile kava edip aylarca molozlara TOKİ’deki hemşerilerimizi mahkûm etti. İstikal’de de vatandaşlarımızı mağdur etti. Bizim muhalefetimiz sayesinde mağduriyetler giderildi. Bir tek Hamamyolu’nda maalesef yapılmasını önleyemedik. Bu projede 60 yıllık çınarları kestiler. Güzelim caddenin ortasına, milletin evinin önüne beton çirkinliğinden oluşan işlevsiz bir köprü diktiler. Hamamyolu’nun Odunpazarı’nın ruhunu öldürdüler. Ancak buradan sizi temin ederim Odunpazarı’nda AK iktidar görev geldiğinde Hamamyolu’nda yeniden yeşiller içinde, kuş cıvıltılarıyla tam da hemşerilerimizin istediği gibi bir Hamamyolu’nu hep birlikte kazandıracağız” diye konuştu.

TEK TEK ANALİZ EDİYORUZ
Odunpazarı’nın sorunlarını tek tek analiz ettiklerini anlatan Doğan, “Odunpazrı’nda şuan 2682 km olan Odunpazarı’nda 3939 sokağını mercek altına alıyoruz. İlçemizde yaşanan sorunları tek tek analiz ediyoruz ve çözüm önerilerimizi hazırlıyoruz. Odunpazarı’nın sokakları Odunpazarlılardan ve bizden sorulur” şekline konuştu.

ÖZGÜRLÜKLERİN GÜVENCESİYİZ
Odunpazarı’nda yaşayan vatandaşların özgürlüklerinin güvencesi olduklarını belirten Doğan, “Biz Odunpazarı’nda yaşayan her hemşerimizin özgürlüklerinin güvencesiyiz. Biz kim nasıl yaşamak istiyorsa, nasıl giyinmek istiyorsa birbirimize saygı göstererek istediği gibi yaşasın istiyoruz. Odunpazarı’ndaki hemşerilimizin özgürlüklerine düşkün olduklarını biliyoruz. Özgürlüklerinin de teminatı biziz. Sunnisinden Alevisine, Çerkezinden Türkmenine, Yörüğünden Kürdüne, Muhacirden Tatarına Odunpazarı’na yerleşmiş hemşerilerimizin bir ve beraberce yaşaması için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HİZMET YARIŞINDA GERİ DURMAYINIZ
“AK Parti ailesinin en önemli özelliği gönül bağıyla birbirlerine bağlı olmalarıdır” diyen Dündar Ünlü, “Bu birlik ruhunun önemini zaten biliyorduk ancak bir gün bu kadar lazım olacağını tahmin edemezdik. 15 Temmuz akşamı gururla söylüyorum ki, kendi bölgemizde ve hatta tüm Türkiye’de sahaya ilk inen, en erken organize olan teşkilatlardan olduk. Önderlik, lokomotiflik görevimizi sürdürdük. Bu tarihi süreç hepimize yeni bakış açıları kattı. Vatan mevzu olunca her şeyi geride bırakan bir millet olduğumuzu hatırladık. Bu hizmet yarışında geri durmayınız. Çabadan, fedakârlıktan kaçınmayınız. Bu hizmet yarışında sağınıza, solunuza bakmayınız. Gerekirse yalnız yürüyünüz. Ben mi diye sormayınız. Bu hizmet yarışında hesap yapmayınız. Kongrelerimiz millet egemenliğinin, millet iradesinin ve millet iktidarının kaynağıdır. Devam eden kongre süreçlerimizi de kavgadan uzak; birlik ve beraberlik içinde, sağlam bir irade ve güçlü bir maneviyat ile devam ettirmekteyiz” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZA YAKIŞAN TEŞKİLAT
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakışan bir teşkilat olarak yolumuza devam edeceğiz” diyen Harun Karacan, “Belediye başkanımız var. Eskişehir’in tüm dinamikleri burada şuan. Oda başkanları, sendika başkanları, muhtarlar, Kızılay başkanı, BBP, MHP, DP yöneticileri, şehit ve gazi aileleri, engelliler herkes burada. Görüyorum. İşte AK Parti budur. İşte Odunpazarı teşkilatı bu” şeklinde konuştu.

AK Parti Odunpazarı İlçesi 4. Olağan Kongresi sonucunda yeniden Başkan seçilen Volkan Doğan’ın yönetim kurulu asil listesi şu şekilde:
Hakan Parlakgün
Nuri Kahya
Şahin Biçerler
Emre Karaer
Mesut Özçetin
Gökhan Yıldırım
Metin Kırdaş
Ersin Hakan Bilginer
Zübeyde Büyükyıldız
Tülay Karataş
Fatma Can
Tuğçe Temizcan
Zemine Eser
Elem Keskin
Olcay Karaca
Abdullah Törü
Bilal Ünasl
Halil Candar
Fatih Gürbüzer
Esat Tosun
Eray Uzun
Ertan Alphan
Ahmet Yılmaz
Mustafa Yıldız
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi