Doğalgazlı apartmana devlet kömürü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Doğalgazlı apartmana devlet kömürü
A
a

Eskişehir'de doğalgazlı bir apartmana çuvallar dolusu devletin ücretsiz dağıttığı kömür boşaltıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Kütahya Caddesi üzerinde bulunan ve doğalgaz ile ısınan bir apartmanın önüne, çuvallar dolusu devletin ücretsiz dağıttığı kömür boşaltıldı.
Duruma şaşıran komşu ve esnaf, kömürün apartmanda oturan Suriyelilere gelmiş olabileceğini belirterek; “Eğer durum böyleyse, yetkililer bir an önce bunu izah etmeli” diye tepki gösterdiler.

Kırmızı Toprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi üzerinde yer alan çok katlı apartman girişine indirilen bir kamyon kömürü nerede kullanılacağı da merak konusu haline geldi.

İl ve ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her kış mevsimi olduğu gibi bu yılda dar gelirli ailelerin ihtiyacı olan ücretsiz kömür dağıtımı yapıldı. 
Sayıları her geçen gün artan Suriyeler de bu imkândan yararlanabilmek için vakfa adeta akın etti. Geldikleri günden beri devletin her türlü hizmetinden yararlandırılan mültecilerin yaşam sürdüğü ve doğalgaz kullanılan bir apartman önüne indirilen ücretsiz kömür görenlerinde sert tepkisine neden oldu.
Kırmızı Toprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi üzerinde yer alan çok katlı apartman girişine indirilen bir kamyon kömürü nerede kullanılacağı da merak konusu haline geldi. Cadde üzerinde faaliyet gösteren ve ikamet eden esnaf ile vatandaşlar, söz konusu apartmanın doğalgaz kullandığına dikkat çekti. 
Apartman önüne daha öncede devletin kömürlerinden bırakıldığını belirten esnaf “Apartmanda Suriyeliler yaşıyor. Zaten Kırmızı Toprak Mahallesini kapladılar. Apartman doğalgazla ısınıyor. Vakfa ait araçlar sürekli getirdikleri yardımları girişe bırakıp gidiyor. Son olarak yine kamyonla kömür getirdiler. Hava karardıktan sonra birileri nakliye aracı ile gelerek kömürleri başka yere götürüyor. Üzerinde “Satılamaz” yazısı bulunan, devletin yoksul vatandaşlara dağıttığı kömürlerden çuval çuval indirilip bırakıldı. Doğalgaz kullanılan bu apartmanda devletin ücretsiz dağıttığı kömürün nereye ve kimler tarafından götürüldüğünü hiç kimse bilmiyor. Çalışmadan devletten maaş alarak keyif süren Suriyelilere verilen önem Türk halkına neden verilmiyor. Belki de gelen kömürleri başkalarına satıyorlar” diye tepkilerini dile getirdiler.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
KESİNLİKLE REDDEDİYORUM 13 Şubat 2019 10:56

Yazıklar olsun bu duruma.ÖZ TÜRKÜN EVLADI İŞ BULABİLMEK İÇİN SABAHTAN KUYRUKLARA GİRSİN AYLIK 300-500LİRA DOĞALGAZ FATURALARI ÖDESİN ÜLKEMİZE NOKTA FAYDASI OLMAYAN SÖZDE SAVAŞTAN KAÇANLAR BU ÜLKENİN NİMETLERİNDEN FAYDALANSIN..SEÇİMLERDE BU DURUMLARI DÜŞÜNEREK OYUMUZU KULLANALIM.SAYGILAR HERKESE

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi