Doğalgaz ve elektriğe yeni yıl zammı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Doğalgaz ve elektriğe yeni yıl zammı
A
a

Yeni yılın il gününde doğalgaza yüzde 1, elektriğe ise yüzde 6 oranında zam yapıldı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir ekonomi haberleri

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde Ocak ayına ilişkin tarife tablosunu yayımlandı. Buna göre, BOTAŞ’ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı, Aralık ayında geçerli olan tarifeye göre yüzde 1 artışla 1000 metreküp doğal gaz için 1264 lira, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri için ise 1414 lira olarak belirlendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) konuya ilişkin kurul kararı ise Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı. Resmi Gazete’deki tarife tablolarından yapılan hesaplamaya göre, elektrik tarifelerinde mesken, sanayi ve ticarethane abone grupları için vergi ve fonlar dahil ortalama yüzde 6 artışa gidildi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ruhat 1 Ocak 2021 16:44

Cengize para lazım olmuş galiba baksana zam icin bir hafta bekleyememişler. Zaten asgari ücrete 500 tl zam yapmalarının içinde bir ali cengiz oyunu vardı. Yılın ilk gününü bile bekleyemeden zam yaptılarsa zaten vaziyet kötü. Eskiden seyrek gelen zamları şimdi sık sık yapacakları belli oldu. Neyse canım seçenler ödesin bedelini

1 1 Cevap Yaz
Hayırlı olsun 1 Ocak 2021 16:38

Durmak yok zama devam. Çoğunluk mutlu nasılsa, kurunun yanında yaşta yanar derler. Bekleseydiniz yılin ilk günü bi bitseydi..

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi