Dış dünyaya kapılar kapalı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dış dünyaya kapılar kapalı
A
a

Gaziantep BŞB. Beraberliğinin ardından şampiyonluk hedefini Play-Off’a taşıyan Eskişehirspor dış dünyaya kapılarını kapattı. Şimşekler, Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştiriyor.

Sütiş Eskişehir
Moralsiz çalışma

Yeni Malatyaspor ve Sivasspor’un puan kaybettiği haftada sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor şampiyonluk umudunu Play-Off’a bıraktı. Büyük bir yıkım yaşayan Kırmızı Şimşekler artık gözünü Play-Off’lara çevirdi. Siyah Kırmızılı ekip ligin son haftasında oynayacağı Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarına başlarken dış dünyaya kapılarını kapattı.

İzin sona erdi

1 günlük iznin ardından çalışmalara başlayan Eskişehirspor 80 dakikalık bir çalışma gerçekleştirdi. Basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleşen çalışma topla ısınma ile başlarken 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Şimşekler son bölümde ise çift kale maç yaparak günü noktaladı. Antrenmana izinli olan Ruud Boffin, Erkan Zengin, Hürriyet Gücer, Dorukhan Toköz ve Kaan Gül katılmadı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi