Dikkat! iOS 11 bu akşam çıkıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dikkat! iOS 11 bu akşam çıkıyor!
A
a

iPhone ve iPad'leri baştan sona değiştirecek iOS 11 güncellemesi bu akşam yayınlanıyor. Peki neler değişecek? Kullandığınız iPhone'a yükleyebilecek misiniz? Bazı iPhone modelleri bu güncellemeyi alamayacak ve eskiyerek 'ölecek'!

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bu akşam iPhone'lar değişiyor, yüklediğiniz anda bakın ne değişiklikler göreceksiniz? iPhone'unuza kurabilecek misiniz, yoksa Apple'ın ölüme terk ettiği cihazlar listesinde misiniz? Yüklemeden önce mutlaka okuyun!

Kurulum işlemi, ‘otomatik kurulum’ seçeneği sayesinde çok daha hızlı bir hale geldi. Eğer başka bir iOS 11 yüklü cihazınız varsa tercihlerinizi, şifrelerinizi, iCloud ayarlarını ve daha fazlasını senkronize etmek artık çok kolay.

App Store tasarımı her ne kadar gecikmiş olsa da iOS 11 ile birlikte değişiyor. Artık uygulama mağazasında gezinmek ve yeni bir uygulama keşfetmek çok daha kolay. Ayrıca App Store, ilgi alanlarınıza göre size uygulama tercihleri sunacak.

Siri artık birçok dilde çeviri yapabilme yeteneğine sahip. Üstelik bu dil sayısı ilerleyen zamanlarda daha da artacak. Ayrıca canınız sıkıldığında Siri’ye ‘sevdiğim bir şeyler çal’ diyerek Apple Müzik’ten şarkılar çalmasını sağlayabilirsiniz.

Ve daha sayamadığımız birçok yenilikle birlikte iOS 11 bu akşam çıkıyor...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi