Devlet Kapı İşleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Devlet Kapı İşleri
A
a

Milletin ücretsiz olarak piknik yapabildiği Şehri Derya Parkı’nı “Almanya’dan oğlum gelecek” bahanesiyle Odunpazarı Belediyesi’nden alan DSİ parkı kapattı, tüm kapıları da kilitledi.

Sütiş Eskişehir
AK Partili başkan döneminde Şehri Derya’yı Belediye’ye veren DSİ, belediye CHP’ye geçince ‘çık’ dedi. Mantıklı bir gerekçe gösteremeyen DSİ, tepkilere rağmen kararından geri adım atmadı. Yeni yatırımlarla parkı ücretsiz olarak hizmete sunan Belediye, parkı DSİ’ye teslim etti. DSİ’nin ne yapacağı merak konusuydu. Esgündem26 yazarı Gürol Yer, merak edilen soruyu cevapladı. Kurban bayramında piknik için parka giden Yer, kilitli kapılarla karşılaştı. Bir arkadaş da iş makinaları gördü. Piknik alanının akıbeti merak konusu. Birilerine verilip verilmeyeceği de merak ediliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
cenk ozapaydin 22 Eylül 2017 18:37

Belediye vatandaslar rahat etsin diye wcler cesmeler barbekuler kamelyalar oyun gruplari yapti. yetmedi dsinin camur deryasi goletini temizledi icine vatandasa hizmet ucreteiz tekne koydu. 24 saat guvenlik hizmeti cabasi.Milyonlar milyonlar hep vatandasin parasi yine siyasete kurban gitti.Ey dsi o kapattigin yer halkin parasi ile yapildi.hakkimi helal etmiyorum.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi