Devler Tivubu’da sahne alacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Devler Tivubu’da sahne alacak
A
a

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi karşılaşmaları için Türkiye Basketbol Federasyonu, Türk Telekom ile anlaştı. Maçlar 3 yıl boyunca Tivibu Spor’dan yayınlanacak.

Sütiş Eskişehir
İki maç şifresiz
Türkiye Basketbol Federasyonu ile Türk Telekom arasında Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi yayın hakları konusunda yeni dönem yayın anlaşması ilgili basın toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleşen basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany katıldı. Basketbolseverler, Tivibu Spor’da sporseverlerle buluşacak. Sekiz maçtan ikisi ise şifresiz yayınlanacak. 2018-2019 Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde her hafta 2, 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında ise haftada 3 maç canlı yayında basketbolseverler ile buluşacak.

Artış sağlanacak
Türk basketbolu için tarihi bir anlaşmaya ima attıklarını belirten Hidayet Türkoğlu, “Avrupa’nın en değerli ligleri arasında yer alan Kadın ve erkek liglerimizi güçlendirirken, kıymetli kulüplerimizin de yatırımlarını destekleyecek gelir kaynakları yapmak bizim için çok önemliydi. Tivibu anlaşmamız sayesinde, bu iki amacımızı bir arada gerçekleştirme fırsatı yakaladığımıza inanıyorum. Tivibu ve Türk Telekom ailesine teşekkür ediyorum. Yurt içi ve yurt dışı yayın anlaşmalarının toplamında da döviz kurlarındaki artışa rağmen, Tahincioğlu Basketbol Erkekler Süper Ligi'nde Euro bazında bir artış sağlıyoruz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi