Ahmet Ataç 15 02 2024

Devler parkeye çıkıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Devler parkeye çıkıyor
A
a

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ikinci yarı karşılaşmaları bugün start alıyor. İlk yarıda başarılı bir performans sergileyen Eskişehir Basket, saat 13.00’te İstanbul BBSK ile deplasmanda karşılaşacak.

Sütiş Eskişehir
10 galibiyet 5 mağlubiyet
İlk yarının son karşılaşmasında Sakarya deplasmanında aldığı mağlubiyetle devre arasına giren ekibimiz, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ikinci yarısının ilk maçında bugün parkeye çıkacak. Ligde ilk yarıyı 10 galibiyet ve 5 mağlubiyet sonucunda topladığı 25 puanla 4’üncü basamakta tamamlayan temsilcimiz Eskişehir Basket, ikinci devrenin ilk maçında bugün İstanbul Büyükşehir Basketbol ile zorlu bir mücadeleye girecek.
 
Galibiyetle başlamak istiyor
İki hafta süren devre arasında Koç Josep Maria Berrocal idaresinde sıkı bir antrenman programından geçen Potanın Şimşekleri, bugün saat 13.00’te İstanbul Cebeci Spor Salonu’nda İstanbul BBSK ile karşılaşacak. Süper Lig’e çıktığı ilk sezonda başarılı bir performans sergileyen ve Play-Off’ları hedefleyen temsilcimiz, ligin ikinci devresine galibiyetle başlamanın hedefinde.
 
İstanbul BBSK-Eskişehir Basket
Saat: 13.00
Yer: İstanbul Cebeci Spor Salonu
Yayın: beINSPORTS 3
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi