Dev adamlardan yeni yıl hediyesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dev adamlardan yeni yıl hediyesi
A
a

Eskişehir Basket, 2017’nin son karşılaşmasında dün deplasmanda Muratbey Uşak’ı 68-81 yenerek art arda 5’inci galibiyetini alarak taraftarlarına da güzel bir yeni yıl hediyesi verdi.

Sütiş Eskişehir
Foto Galeri

Karşılıklı sayılarla başladı

Son haftalarda müthiş bir performans sergileyen Eskişehir Basket maça Berkay Candan, Jeff Ayres, Billy Baron, Caner Erdeniz ve E. J. Rowland ilk 5’i ile başladı. Hava atışını alan Uşak ekibi Hamilton ile maçın ilk sayısını da kaydetti. Temsilcimizde ise Baron’un 2 sayılık atışıyla geldi ve durum 2-2 oldu. Bu noktadan itibaren oldukça kısır bir mücadele yaşandı. Yaklaşık 3 dakika sayıl olmazken Dev Adamlar art arda 3 sayıyla skoru 2-10’a getirdi. Toparlanmayı başaran ev sahibi ekip farkı gidermesine rağmen  ilk periyot 18-19 temsilcimizin üstünlüğü ile bitti.
 
Buğrahan şov yaptı
İkinci periyotun hemen başında Duncan’ın kazandığı basket faul ile  skor 18-22’ye geldi. Temsilcimiz Marshall ve Duncan ile sayı üretmeye çalışsa da Uşak ekibi 26-25’lik skorla ilk kez öne geçti. İlerleyen dakikalarda iki takım da karşılıklı basketler bulunca ilk yarı 41-41 bitti. 3’üncü periyotta ev sahibi ekip skoru 43-41’e getirse de yaşanan karambolde Hamilton’un kendi potasına attığı basket ile skor yine eşitlendi. Karşılıklı atışlarla ilerleyen çeyrekte Buğrahan oyuna girer girmez adeta şov yapmaya başladı.   
 
Uşak  direnemedi
Art arda iki sayı kaydederek skoru 45-51’e getiren Buğrahan art arda yaptığı 4 asistle de periyodun yıldızı oldu. Duncan, Marshall ve Ayres ile farkı açan temsilcimiz 3. çeyreği 48-62 üstünlükle noktaladı. Son periyoda 14 sayı önde başlayan Devler frene basmadı. Uşak farkı eritmeye çalışsa da başarılı olamadı. Jeff Ayres ve Buğrahan Tuncer’in müthiş performansı ile Dev Adamlar kalan 1 dakikaya 65-77 önde gitti. Uşak ekibi oyunun son bölümünde temsilcimiz karşısında direnemedi. Son dakikada genç oyuncu Mehmet Fırat oyuna girerek attığı 4 sayıyla maçın skorunu  68-81 olarak ilan etti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi