Dev Adamlar’ın hedefi galibiyet

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dev Adamlar’ın hedefi galibiyet
A
a

Potadaki temsilcimiz Eskişehir Basket, ligin 18’inci haftasında 11 Şubat Pazar akşamı 19.30’da deplasmanda Anadolu Efes ile mücadele edecek. Dev Adamlar tek hedefini galibiyet olarak belirledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Hedef galibiyet
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Eskişehir Basket deplasmanda, şampiyonluğun güçlü adaylarından Anadolu Efes ile mücadele edecek. Dev Adamlar Pazar günü 19.30’da oynanacak zorlu maçın antrenmanlarını sürdürüyor. Pazartesi ve Salı günü çalışıp Çarşamba gününü izinli geçiren Potanın Şimşekleri, Perşembe gününü çift, dünü ise tek antrenmanla değerlendirdi. Temsilcimizin hedefini ligin 18’inci haftasında deplasmandan galibiyetle ayrılarak mağlubiyet serisini bitirmek olarak belirledi.

İstanbul'a gidiyorlar
Pazar günü Anadolu Efes ile mücadele edecek olan Eskişehir Basket, bugün İstanbul’a gidecek. Öğlen saatlerinden kulüp otobüsüyle İstanbul’a gidecek olan Siyah-Kırmızılılar konaklayacağı otele yerleşecek. Ardından maçın oynanacağı Sinan Erdem Spor Salonu’nda akşam saatlerinde antrenman yapacak olan Eskişehir Basket, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi