Destici: İlk turda yüzde 55'le seçilir

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Destici: İlk turda yüzde 55'le seçilir
A
a

Son dakika bilgisine göre; BBP Genel Başkanı Destici, "Erdoğan ilk turda rahat seçilir, oyu yüzde 55'in üzerinde olur belki 60'ı bulur" açıklamasını yaptı.

Sütiş Eskişehir
Destici, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlıyor. Destici gündeme ilişkin olarak yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullanıyor:

Türkiye artık seçim tartışmalarını bir kenara bırakmak zorundaydı. 16 Nisan'da yapılan referandumla birlikte Türkiye zaten yeni bir sistemle yönetilmeye başlandı. Zaten anayasa değişikliği teklifinde de erken seçime açık kapı bırakılıyordu. Biz de hep eski sistemin değişmesi gerektiğini, bu sistemden kurtulması gerektiğini söylüyorduk. Bu sistem değişikliği noktasında da biz evet oyu kullandık. 16 Nisan'da tavrımızı ve tarafımızı çok net bir şekilde belirleyerek sahada çok aktif rol üstlendik. Ondan sonraki süreçte uyum yasaları süreci vardı. Bunun içinde ne vardı? Yerel seçimlerle ilgili, seçim güvenliği ile ilgili düzenlemeler ve ittifak konusu vardı. Seçim güvenliği ile ilgili ana muhalefet partisi birtakım görüşler dile getirdi ama biz bunu temelsiz buluyoruz. Bize göre Türkiye'nin seçim güvenliği diye bir sorunu yok. Yani PKK gelecek, sandıkta istediği gibi oy kullanacak ve seçimi sabote edecek öyle mi? Bize göre yapılanlar, tamamen bu sandıkları korumaya yönelik.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ercan 19 Nisan 2018 21:39

Sende Bahçeli’de biraz onurlu davranıp Numan Kurtulmuş gibi neden çekip gitmiyorsunuz. Hiç değilse arkadan gelenleri biraz mutlu edersiniz. İnsanlar sizin gibilerden bıktı biraz ONUR be biraz ONUR...

0 3 Cevap Yaz
Mehmet Cesur. 19 Nisan 2018 17:31

Bunlarda utanmada kalmamış.Kendi partilerini bir yana koyup,Başkasına destek veriyorlar.Acaba karşılığında neler aldılar bakalım.45'i geçemez destekledikleri kişi.Akşener açık ara Cumhurbaşkanı olacak.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi