Destek Ve Yardım Çalışmaları Bütün Hızıyla Devam Ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Destek Ve Yardım Çalışmaları Bütün Hızıyla Devam Ediyor
A
a

Bilecik Ve Bozüyük Mesleki Ve Teknik Anadolu Liselerinde Soba Üretimi, Yavuz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Ekmek Üretimi, Hayme Ana Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Tulum Üretimi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sütiş Eskişehir
Bilecik eğitim camiasının deprem bölgesine destek ve yardım çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.
Bilecik ve Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri’nde soba üretimi, Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ekmek üretimi, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tulum üretimi tüm hızıyla devam ediyor. Üretilenler deprem bölgesine gönderilmeye başlanırken 8 Halk Eğitim Merkezi de battaniye, kazak, atkı, tulum, bere ve elbise üretimine başlandı. Hazırlanan yardımlar deprem bölgesine giden Bilecik Valiliği koordinasyonundaki ekiplere teslim edildi.
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, çalışmaların yoğunlukta olduğu Bilecik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek deprem bölgesine ulaştırılmak üzere imalatı yapılan kıyafet ve uyku tulumları hakkında kurum Müdürü Reşat Avcı’dan bilgi aldı. Akyol, dikiş kursu usta öğreticileri ve öğrencileriyle birlikte üretimi değerlendirerek, hala devam eden çalışmalarımız ihtiyaç kalmayıncaya kadar devam edeceğini ifade etti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi