Destek turları başlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Destek turları başlıyor
A
a

Eskişehirspor’un 18 Ocak tarihinde yapılacak kongresine kadar kulübü yaşatmak için çalışacak olan İcra Kurulu, destek turlarına başlıyor. Ekip pazartesi Yılmaz Büyükerşen’i, salı günü ise Sinan Özeçoğlu’nu ziyaret edecek

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

İLK DURAK BÜYÜKERŞEN

Eskişehirspor’un acil ödenmesi gereken FIFA ve TFF ödemelerine maddi destek temin etmek amacıyla gerçekleştirilecek ziyaretlerin ilk durağı Büyükşehir Belediyesi olacak. Pazartesi günü Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etmeyi planlayan İcra Kurulu, özellikle reklam konusunda destek talebinde bulunacak. Alınan bilgilere göre bir önceki sezon stadyuma alınan Kalabak Su reklamı sayesinde FIFA’da bulunan Henri Bienvenu dosyasında önemli bir borcu kapatma imkanı bulan kulüp, bu sezon stadyumda Kalabak reklamının yer almasına rağmen, Belediyeden destek görememişti. 

SALI GÜNÜ ÖZEÇOĞLU

Eskişehirspor İcra Kurulu üyeleri pazartesi günü Büyükerşen’e yapacağı ziyaretin ardından, salı günü ise eski kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu ile bir araya gelecek. Kulübün kapanma noktasına geldiği bir önceki sezon göreve gelen ve 4 aylık görev sürecinde transfer yasağına rağmen kulübü  ayakta tutmayı başaran Özeçoğlu ile yapılacak görüşmede, 18 Ocak tarihinde yapılacak genel kurula başkan adayı olarak çıkması teklifinin yapılacağı öğrenildi.İcra Kurulu üyeleri, Pazartesi gününden itibaren yoğun bir şekilde başlayacak destek ziyaretlerine, Oda başkanları, siyasiler ve şehrin güçlü işadamları ile devam edecekler.

"Kulübe zarar veriyor"

Eskişehirspor’un son genel kurulunda tekrar 15 günlük görev yetkisi alan İcra Kurulu, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal medyada yer alan haber ve yorumların, kulübe büyük zarar verdiğini belirtti


"Zor günlerden geçiyoruz"
Göreve gelir gelmez yazılı bir açıklama yapan İcra Kurulu, şunları söyledi; Bildiğiniz gibi camia olarak zor günlerden geçiyoruz. Eskişehirspor’un önünü açabilmek için İcra Kurulu olarak çok yoğun mesai harcıyoruz. Bizler bir yandan borçları halletmeye çalışıp bir yandan takımımızı moralli tutmaya gayret ederken, sanki her şey güllük gülistanlıkmış gibi yazılar yazıp, uydurma haberler paylaşan kişi ve hesaplar Eskişehirspor’a büyük zarar veriyorlar.

"Camianın kaderiyle oynamayın"
Önümüzdeki süreçte puan silme cezası almamak ve transfer tahtasını açabilmek için borçlu olduğumuz oyun-cularla anlaşıp, imza almamız gerekiyor. Bu imzalar için uğraş verilirken “şu başkan geliyor, bu başkan aday oluyor” gibi haberler bu süreçte imza verecek futbolcuların olayı yanlış anlamasına sebep oluyor. Popülaritenizi arttırma hevesi için koskoca camianın kaderiyle oynamayın. Eskişehirspor kulübü resmî sitesinden duymadığımız hiç bir habere itibar etmeyelim.”
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi