Ahmet Ataç 15 02 2024

Destek isteyen Çapa'ya şok yanıt!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Destek isteyen Çapa'ya şok yanıt!
A
a

Eskişehirspor Teknik direktörü Fuat Çapa, TÜFAD tarafından düzenlenen seminerde Eskişehirspor’un efsane futbolcularına seslendi. Çapa, “Eskişehirspor için bir araya gelirseniz bütün şehir arkanızdan yürür. Bütün kapılar açılır” diyerek efsanelerden destek istedi

Sütiş Eskişehir
Önemli çağrı
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa bu sefer kulüp için desteği efsane futbolculardan istedi. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen seminerde yer alan efsane futbolcular İsmail Arca, Süreyya Özkefe, Vahap Özyaber, Ender Konca, Bilal Arular, Hüdai Doğu ve ikinci jenerasyon bazı eski futbolculara seslenen çapa kulüp için bir araya gelinmesini istedi. 

Bütün kapılar açılır
Çapa burada yaptığı açıklamada, Tarihinin en zorlu günlerinden geçtiklerini belirterek, Eskişehir’den ve şehir dışından birçok insanın seferber olduğunu aktardı. Verilen bu çabanın Eskişehirspor’un kurtuluşu için yetersiz olduğunu söyleyen Çapa “Bu şehir arkanızdan yürür. Bütün kapılar açılır” dedi.

Özbayer'den tepki
Çapa’nın bu çağrısı üzerine efsane futbolculardan Vahap Özbayer ise, “Bütün kapılar bize kapalı. Sen boşuna konuşuyorsun hoca” diyerek bu çağrıya tepki gösterdi. Söyleşinin son bölümünde yaşanan bu tartışma, salonda kısa bir süre şok etkisi yaşatırken, diğer efsane futbolcular ise yaşananlara sessiz kaldı. Daha sonra efsane futbolcular ilerleyen günlerde değerlendirme toplantısı yaparak destek için düğmeye basacağı öğrenildi. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 1 Aralık 2018 21:18

Oğlunun alacağı için Esesi şikayet etmesini önlese yeter.

2 2 Cevap Yaz
Avrupalı... 1 Aralık 2018 19:25

Doluya konuşsun bakalım..va.hap kalası..hikayeler bunlar yıllarca eses,in.kanını.emdi..efsaneymis.neyin efsanesi.turkiye.kupasininmi...,?adamsan çok şehre yardim talep et adamsan...

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi