Ders çıkarmamız gerekiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ders çıkarmamız gerekiyor
A
a

Eskişehir Basket Genel Menajeri Derya Yannier açıklamalarda bulunarak, “Birlikte ve yüksek konsantrasyonla oynadığımızda neleri başarabileceğimizi gördüğümüz gibi, aksi senaryoda yaşayabileceklerimizi de aynı özenle analiz etmemiz ve doğru dersleri çıkarmamız gerekiyor” dedi.

Sütiş Eskişehir
İlk yarı performansını değerlendirdi
Eskişehir Basket’in ilk devredeki performansını değerlendiren Genel Menajer Derya Yannier, “Ligde ilk yarıyı geride bıraktık. Büyük resme baktığımızda 15 maçta 10 galibiyet, sıralamada 4. olarak Türkiye Kupası’na katılma hakkı kazanmak, koç ve tüm teknik ekibin yanında 3 oyuncusunu da All-Star organizasyonuna yollamak lige yeni yükselmiş ve mütevazı bütçeli bir takım için çok başarılı gözükebilir. Ben kendi açımdan ise genelde durumları direk sonuç odaklılık yerine biraz daha farklı kriterlerle değerlendirmeyi doğru görüyorum” ifadelerini kullandı.

Derya Yannier: Ders çıkarmamız gerekiyor

“Geri adımda kötüye gidiş kaçınılmaz”
Takımın kimyasını ve birlikteliğini pozitif gördüğünü söyleyen Yannier, “Ligin ilk yarısının genelinde en pozitif gördüğüm konu takımın kimyası ve birlikteliği diyebilirim. Çoğu zaman doğru kimya, sağlıklı kulüp yapısı ve çok çalışmak özellikle bizim gibi kulüplerde eksiklerin üzerini kapatabiliyor. Bunların herhangi birisinden geri adım attığınızda ise kötüye gidiş kaçınılmaz oluyor” şeklinde konuştu.
 
“Önemli uyarıları aldık”
Eskişehir Basket’in bireysellik ile sorunlarını çözebilecek bir takım olmadığını belirten Derya Yannier sözlerini şöyle sürdürdü; “Tıpkı tüm kulüp genelinde ekip çalışmasının ön planda olduğu gibi… Çalışma ve kazanma arzumuzdan, hem bireysel hem de takım olarak daha iyi yerlere gelme şevkimizden, kısa ve orta vadeli hedeflerimize yönelik konsantrasyonumuzdan ödün verdiğimiz anda nasıl sıradan bir görüntüye bürüneceğimize yönelik önemli uyarıları son haftalardaki performansımızla aldığımızı düşünüyorum. Birlikte ve yüksek konsantrasyonla oynadığımızda neleri başarabileceğimizi gördüğümüz gibi, aksi senaryoda yaşayabileceklerimizi de aynı özenle analiz etmemiz ve doğru dersleri çıkarmamız gerekiyor.”
 
“Sorunları geride bırakacaklar”
Genel Menajer Yannier ligin ikinci yarısında alınacak her galibiyetin çok daha değerli olacağını belirterek, “Ligin ilk yarısı, hem bizim doğru yapılanmamız ve sezon hazırlığımızın olumlu etkisi, hem de diğer takımların gerek kadro oturtma çabaları, gerekse Avrupa Kupası oynamalarının verdiği zorluklardan dolayı beklentilerimize cevap verdi. İkinci yarıda ise artık çoğu takım sorunlarını geride bırakıp çok daha sonuç odaklı olacağından, alınan her galibiyet çok daha değerli olacaktır. Ligin sonunda kaçıncı olduğumuzdan çok beni tatmin edecek olan geriye dönüp baktığımızda kulüpteki her bireyin maksimumunu verdiğini ve dolayısıyla hem bireysel olarak kendilerini hem de kulübü bir adım ileri taşıdıklarını görmek olacaktır. Eğer bunu sağlayabilirsek, ligin sonunda sıralamadaki yerimiz herkesi memnun edecektir” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi