Depremzede Çocuklara Ücretsiz Psikolojik Destek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Depremzede Çocuklara Ücretsiz Psikolojik Destek
A
a

Depremzede Çocuklara Ücretsiz Psikolojik Destek

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Belediyesi, Engelsiz Hayat Topluluğu ve Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi iş birliğiyle deprem bölgesinden kente gelen çocuklara ücretsiz psikolojik destek verecek.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgedeki birçok şehirde yıkıma neden olan depremler sonrasında Kütahya Belediyesi tüm imkânlarıyla seferber oldu. Afet bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak için yardım malzemeleri, iş makineleri, personel, makine ve teçhizat desteğini sürdüren Kütahya Belediyesi, Engelsiz Hayat Topluluğu ve Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi iş birliğiyle deprem bölgesinden şehrimize gelen çocuklara ücretsiz psikolojik destek verecek.
Proje çerçevesinde 4-15 yaş arası çocukların topluma yeniden kazandırılabilmesi için psikolojik destek sağlanacak. Ayrıca, yaşanan afet sonrası meydana gelebileceği öngörülen fiziki ve ruhsal sorunlardan dolayı sosyal uyaran eksikliğinin giderilmesi, çocuklarımızın psiko-sosyal açıdan normalleşme süreçlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi