Denizlispor isyan etti! Eskişehir bölgesinden...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Denizlispor isyan etti! Eskişehir bölgesinden...
A
a

Denizlispor Kulübü, Çaykur Rizespor maçına Eskişehir Bölgesinden hakem Suat Arslanboğa'nın atanmasına tepki gösterdi, final maçı niteliği taşıyan maçların aynı saatte oynanmasını talep etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Spor Toto 1. Lig'de ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Denizlispor, Samsunspor ve Eskişehirspor arasında son 4 haftaya girilirken nefes kesen bir yarış yaşanacak.
Denizlispor bu hafta oynayacağı Çaykur Rizespor maçına Eskişehir Bölgesi hakemlerinden olan Suat Arslanboğa'nın atanmasına tepkili. Tepkilerini her fırsatta dile getireceklerini belirten Denizlispor yöneticisi Necip İrdem, " Ligin sonuna yaklaşırken Denizli, Eskişehir, Samsun halkının aklına kötü düşünceler getirecek bu kararları kınıyoruz. TFF, MHK ve ilgili tüm kuruluşları bu yanlıştan dönmeleri adına acilen göreve davet ediyoruz. Bizler hakkımızla ligde kalabilir veya düşebiliriz. Masa başı oyunlarına seyirci kalmayacak, tepkimizi tüm Türkiye'ye duyuracağız” dedi. 

Denizlispor'dan yapılan açıklama şöyle:

"MHK Başkanlığı'nın bugün açıkladığı hakem atamaları camiamızda büyük endişe duyulmasına neden olmuştur.

Bu hafta oynayacağımız Çaykur Rizespor karşılaşmasının orta hakemi olarak atanan Eskişehir bölgesi hakemi Suat Arslanboğa'nın tarafsız bir maç yöneteceğine dair taraftarlarımızın ciddi şüpheleri bulunmaktadır.

FF, MHK ve ilgili tüm kuruluşların bu yanlıştan acilen dönmesi gerekmektedir.

Ligimizin sonuna yaklaşırken final maçı niteliği taşıyan önemli karşılaşmaların aynı saatte oynanması gerektiğini hatırlatır, adaletli bir lig olması için elinden geleni yapmalıdır.

Futbolu yönetenlerden yegane beklentimiz Türk Futbolu’nda adil bir yarışma ortamını sağlamalarıdır"

Denizlispor yöneticisi Necip İrdem de konuştu

Denizlispor yöneticisi Necip İrdem de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Küllerinden yeniden doğma umuduyla yaşayan bir şehrin, umutlarını elinden almak adına yapılan bu hakem atamalarını kabul etmiyoruz. Ligin sonuna yaklaşırken Denizli, Eskişehir, Samsun halkının aklına kötü düşünceler getirecek bu kararları kınıyoruz. TFF, MHK ve ilgili tüm kuruluşları bu yanlıştan dönmeleri adına acilen göreve davet ediyoruz. Bizler hakkımızla ligde kalabilir veya düşebiliriz. Masa başı oyunlarına seyirci kalmayacak, tepkimizi tüm Türkiye'ye duyuracağız" dedi. 

Denizlispor hakem değişikliği ve Eskişehirspor - Samsunspor maçının aynı gün ve aynı saatte olması için başvuruda bulunacak. 

Samsunspor ligde 34 puan ile 14. sırada yer alırken, Denizlispor 33 puanla 15. sırada yer alıyor. 31 puandaki Eskişehirspor ise 16. sırada ve düşme hattında yer alıyor. Denizlispor ligin 31. haftasında 14 Nisan Cumartesi günü evinde saat 13.00'de ligin lideri Çaykur Rizespor'u konuk edecek. 15 Nisan Pazar günü ise saat 13.00'de Eskişehirspor evinde Samsunspor'u ağırlayacak. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Faruk 14 Nisan 2018 00:15

Bu kadar dedikodu varken ligde kalsakta adı şaibeli olacak. Yeni düşmanlar edinecegiz Samsun ve Denizli. Niye gereksiz açıklamalar yapar bu Y. Vural anlamam.Zaten tribünün sevmediği bir adamı takımın başına getirmek hata iken... İnşallah küme duserizde H.Ü. den ve avanelerinden bu kulübün parasını nasıl çarçur ettiklerinin hesabı sorulur.

0 0 Cevap Yaz
Raykentli 13 Nisan 2018 18:02

Hakem atamaları her hafta tartışma konusu ancak Denizli spor Samsun spor ve Eskişehir sporun maçlarının aynı saatte ve aynı günde oynanması gerektiğini savunuyorum

1 0 Cevap Yaz
Erhan 13 Nisan 2018 14:21

Biz cumartesi, Samsun Pazar, Denizli Pazartesi oynarken neredeydin? Denizli Kümeye

1 4 Cevap Yaz
2526 13 Nisan 2018 11:29

Denizli sevinsin.Hakem EsEs için hayırlı birşey yapmaz.Trabzon EsEs maçında gördük.

0 3 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN 13 Nisan 2018 10:53

Bu hakem Eskişehir bölgesinden imiş. Bu hakem yıllar önce ESES süper ligdeyken TS-ESES maçında ESESi resmen mahvetti. Hatta ben o zaman bu hakem hakkında Aslanboğa değil ESESboğan diye yorum yapmıştım. Sakın yine ESESi mahvetmek için atanmış olmasın.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi