Ahmet Ataç 15 02 2024

Denizlispor Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Denizlispor Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
A
a

Eskişehirspor sahaya çıkıyor... Spor Toto 1.Lig’in 5.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, dün yoğun yağmur altında çalıştı. Peki Denizlispor Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Denizlispor Eskişehirspor maçı hakkında detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Ligin 5. haftasında deplasmanda oynayacak. Maddi ve manevi olarak zor günler geçiren Eskişehirspor Spor Toto 1.Lig’in 5.haftasında Denizlispor ile deplasmanda oynayacak. ligin 4. haftasında Karabükspor'u Eskişehir'de 2-0 deviren Eskişehirspor, Denizlispor maçından da galibiyetle ayrılıp camiayı ayağa kaldırmak istiyor.

Denizlispor maçı hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleşen Eskişehirspor hazırlıklarına bugün de devam edecek. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde yaklaşık 70 dakika sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, koordinasyon çalışması ile devam ederken, iki gruba ayrılan takım, dar alan ve yarım sahada gerçekleşen oyun ile antrenmanı sona erdirdi. Çalışmada genç oyuncuların oldukça istekli olduğu görüldü. Öte yandan, sportif sakatlığı devam eden Sezgin Coşkun, antrenmanda yer almadı.

Denizlispor Eskişehirspor maçı ne zaman oynanacak?

Denizlispor ile Eskişehirspor'un karşı karşıya geleceği Spor Toto 1.Lig’in 5.hafta maçı bu haftasonu 16 Eylül Pazar akşamı Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maça çıkmadan önce Eskişehirspor 4 puanla 14. sırada yer alırken Denizlispor da aynı puan ile 13. sırada yer alıyor.

Denizlispor Eskişehirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Denizlispor'un sahasından Eskişehirspor'u konu kedeceği maç saat 20.00'da oynanacak. Es Es'in deplasmanında oynayacağı bu zorlu maç beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın hakemi belli oldu

Spor Toto 1. Lig’in 5’inci haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler dün açıklandı. 16 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Denizlispor-Eskişehirspor maçını Caner Ak yönetecek. Ak’ın yardımcılıklarını Soner Maraş ve Bersan Duran yapacak. Dördüncü hakem ise Ferhan Kestanlıoğlu olacak.

İki takım arasında 26. maç

Spor Toto 1. Lig’in 5’inci haftasında Denizlispor ile Eskişehirspor 16 Eylül’de Denizli Atatürk stadyumu’nda karşılaşacak. Bu maç, iki takım arasındaki 26’ncı müsabaka olacak. Kırmızı şimşekler ile Denizlispor arasında bugüne kadar 25 maç oynandı. Bu karşılaşmalardan Denizlispor 10 maçtan galibiyetle ayrılırken, Eskişehirspor 8 maçta 3 puana uzandı. İki takım arasında 7 maç berabere sonuçlandı. Denizlispor ve Eskişehirspor arısında oynanan en gollü karşılaşmalar ise 1998 yılında 2. Lig B Kategorisi Klasman maçlarında yaşanmıştı. Eskişehirspor 1998’de Denizlispor ile oynadığı iki karşılaşmadan 7-1 ve 7-2’lik yenilgiler ile ayrıldı. Siyah-Kırmızılı ekip oynanan 25 maçta rakip filelere 36 gol atarken, kalesinde 44 gol gördü. İki takım arasında geçen sezon Eskişehir’de oynanan maç 2-2 sona ermişti. Denizli’de ise kazanan 2-0’lık skorla Kırmızı Şimşekler olmuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 14 Eylül 2018 21:06

🇹🇷 26 NCI MAÇI İNŞAALLAH ES ES KAZANACAK.🇹🇷

0 0 Cevap Yaz
Recep Tayyip 14 Eylül 2018 10:20

Denizliden mutlaka puan çıkartmamız lazım çünkü lig sonunda ikili averajlar çok önemli oluyor.

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi