Denizlispor'dan resmi sitede Eskişehirspor açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Denizlispor'dan resmi sitede Eskişehirspor açıklaması!
A
a

Eskişehirspor'un bu haftaki rakibi Denizlispor'dan ilginç açıklama. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Es Es taraftarına iftira attılar.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un Spor Toto 1. Lig 22. Hafta karşılaşmasında konuk edeceği Denizlispor resmi sitesinden anlaşılmaz bir açıklama yaptı. Transfer yasağının kalması ve üst üste alınan 2 galibiyetle havaya giren Eskişehirspor camiasında taraftarların maça olan büyük ilgisi Denizlispor yönetiminin gözünü korkuttu. Öyle ki Denizlispor yönetimi resmi sitesinden ilginç bir açıklama yaptı.

İşte Denizlispor yönetiminin açıklaması;

KAMUOYUNA SAYGIYLA

Pazartesi günü oynayacak olduğumuz Eskişehirspor karşılaşması öncesi rakip taraftarların sosyal medya üzerinden yapmış olduğu kin ve nefret dolu açıklamaları endişe ile takip ediyoruz.

İntikam gibi ağır bir kelime ile taraftarlarımızı tahrik ederek maç öncesi ortamı geren Eskişehirspor taraftarını sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Maç öncesi ve sonrası iki takım taraftarının dostluk içinde maç heyecanını yaşamasını istiyor, olası provokasyonlara karşı sakin kalarak her iki takım taraftarının da olgunluk göstermesini bekliyoruz.

Unutulmamalıdır ki, sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek olan herhangi bir saha içi ve saha dışı olayı her iki kulübede büyük zararlar verecektir. Bu bağlamda taraftarlarımızın Denizli’de ve deplasmanda oynayacağımız maçlarda istenmeyen olaylara sebebiyet vermemesi kulübümüz açısından son derece önemlidir.

Büyük Denizlispor taraftarına, her zaman olduğu gibi gerekli hassasiyeti göstererek Türkiye’ye örnek olacak bir yaklaşımla takımımızı destekleyeceği için şimdiden teşekkür ederiz.

Denizlispor Yönetim Kurulu
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emre 14 Şubat 2019 13:22

Kim korkuyo herkez gorecek

0 0 Cevap Yaz
EsEs 14 Şubat 2019 09:19

Denizlide Taraftarın Eskişehir Otobüslerini Taşladığındada Çıkıp haysiyet gösteripte açıklama yapabilseydin o zaman örnek olurdun.

0 2 Cevap Yaz
Es 14 Şubat 2019 00:57

Biraz empati yapın sizin taraftarlarınız Denizli de Eskişehirspor taraftarına saldırdı.Otobüsleri taşladı.Bu da yetmedi maç boyunca küfürlü tezahürat yaptı. Eskişehir halkı ve Eskişehirspor taraftarı her zaman farklı olduğunu ve yapmış olduğu tribün kültürü ve gösterileriyle Türkiye de her kesimin takdirini kazanmış bir camiadır. Eskişehir’lilik bir ayrıcalıktır. Biz sizin taraftarlarınız gibi taşkınlık yapmayız.Misafirperveriz.Gelin izleyin maçınızı bizler tribünde futbolcularımız da sahada galip gelerek bize üç puanı hediye edecekler inşallah.Bizde çiftetelli oynarken size de iyi yolculuklar..

0 2 Cevap Yaz
Kırmızı Şimşekler 13 Şubat 2019 22:03

Alemi Çakallar sardı Aslanlık sende kaldı Şampiyonluğun çalındı mertlik sende kaldı Ayaklar baş oldu başlar ayak oldu ES ESİM Acılarım da gözyaşlarımda sende kaldı

1 1 Cevap Yaz
Eses 13 Şubat 2019 16:52

Denizli spor biz sizi yeneceğiz ve centilmence uğurlayacağız Sporda mücadele ve saygı nasıl olurmuş sizde öğreneceksiniz

1 11 Cevap Yaz
Erhan Karaçay 13 Şubat 2019 16:45

Denizlideki son maçta koro halinde ES ES e küfrettiniz horoz geçinen tavuklar. Maçtan sonra yolunmuş tavuğa döneceksiniz. Geh bili bili....

2 12 Cevap Yaz
UCAR26 13 Şubat 2019 16:27

Denizli Deplasmanına Giden Eskişehirli Taraftarları Taşlalarken Küfür Ederken Otobüsün Camlarını Kırmadan Önce İlkönce Siz Kendi Tarftarınıza Sahip Çıkın. Sayın Denizlili Yöneticiler Şimdi Eskişehirli Taraftara Pislik Atmak İçin Mahana Aramayınız Eses taraftarı Büyüktür Sizin Seviyenize İnmez Merak Etmeyin.

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi