Denizlispor'a sevdiği hakem!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Denizlispor'a sevdiği hakem!
A
a

Spor Toto 1. Lig'de 22. hafta mücadelesi olan Eskişehirspor Denizlispor maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Denizlispor Numanoğlu’nun yönettiği maçlarda kaybetmedi. Eskişehirspor ise 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'in 22’nci haftasında Denizlispor'u konuk edecek. Bu akşam saat 19:00’da Yeni Eskişehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Tugay Kaan Numanoğlu, Serdar Diyadin ve Selahattin Altay üçlüsü yönetecek.

Kariyerinin 216’ncı maçına çıkacak olan süper lig hakemi Numanoğlu’nun yönettiği maçlarda ev sahiplerinin kazanma oranı yüzde 51 olurken deplasman takımları yüzde 34 galibiyet oranına sahip. Maçlarda sarı kartını sıklıkla başvuran Numanoğlu maç başına 5,26 sarı kart. 0,35 de kırmızı kart gösterme oranına sahip.

Eskişehirspor'un 2 maçını yönetti

Eskişehirspor Denizlispor maçını yönetecek olan Tugay Kaan Numanoğlu daha önce Eskişehirspor'un 2 maçını yönetti. Geçmiş sezonlarda yönettiği bu maçlarda Eskişehirspor Giresunspor'u 3-1 yenerken diğer maçta ise Tetiş Yapı Elazığspor'a evinde 2-1 yenildi

ESKİŞEHİRSPOR    3-1    GİRESUNSPOR    11 Şubat 2018    Hakem    Spor Toto 1. Lig

ESKİŞEHİRSPOR    1-2    TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR    20 Ağustos 2017    Hakem    Spor Toto 1. Lig

Denizlispor'un sevdiği hakem

Hakem Tugay Kaan Numanoğlu Denizlispor’un bu güne kadar iki maçını yönetti. Numanoğlu’nun yönettiği maçlarda Denizlispor kaybetmedi. Geçen sezon Denizli’deki maçta BB Erzurumspor’u 2-1 yenen yeşil siyahlıların bu maçı ile önceki sezon 1-1 biten Baluspor maçını hakem Numanoğlu yönetmişti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi