Denizi Olmayan Kentte Balık Restoranları Büyük İlgi Görüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Denizi Olmayan Kentte Balık Restoranları Büyük İlgi Görüyor
A
a

Afyonkarahisar'ın Çay İlçesindeki Göl Ve Barajlarda Yetiştirilen Alabalıklar, Aynı Bölgedeki Balık Restoranlarında Beğenilerek Tüketiliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Çay ilçesindeki göl ve barajlarda yetiştirilen alabalıklar, aynı bölgedeki balık restoranlarında beğenilerek tüketiliyor.
Karamık Gölü ve bölgedeki barajlarda yetiştirilen alabalıklar, usta ellerde hazırlanarak pişiriliyor. Afyonkarahisar ile birlikte çevre kentlerden gelen müşteriler, bölgedeki balık restoranlarında alabalık lezzeti başta olmak tatlı su ve deniz ürünlerine yoğun ilgi gösteriyor. Bölgede hizmet veren bir balık restoranın müdürü Zeynep Özcan, 11 yıldır taze ürünler kullanarak hijyenik şartlarda müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi. 30 çeşit balık pişirdiklerini belirten Özcan, “Genellikle alabalık ve turna balığı revaçta. Müşterilerimize kışın da taze ve günübirlik deniz mahsülleri sunuyoruz. Önceliğimiz hijyen, lezzet ve güler yüzlü servistir. Bunu da sürekli gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimizden de çok güzel geri dönüşler alıyoruz” dedi.
Müşterilerden Alev Türe de balık ürünleri tüketmeyi çok sevdiğini Afyonkarahisar’da son yıllarda balık restoranı sayısının arttığını söyleyerek, bunun memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi